In de brievenbus: "We hebben er erg van genoten"

In de brievenbus
In december 2018 hebben onze leden mee kunnen doen aan een welkomstactie. De winnaars hebben in maart een dinerbon mogen ontvangen. We hebben aan alle winnaars gevraagd om te laten weten waar ze zijn gaan eten. Gelukkig hebben we een aantal leuke berichten binnen gekregen, zoals onderstaand bericht van Perry & Susanne:

Onderwerp: Dinerbon
Beste Ledenservice ZuidZorg,

Als eerste, hartstikke bedankt voor de dinerbon. Het is ondertussen 2 maanden geleden dat we deze bon gewonnen hebben. Zondag 16 juni hebben we deze bon gebruikt. We zijn met z'n tweetjes heerlijk gaan eten bij Le Troubadour in Valkenswaard.
Hartstikke bedankt. We hebben er erg van genoten.

Groetjes Perry & Susanne

Prijsvraag puzzel
Heeft u in december niets gewonnen? Vul dan de woordzoeker in die u per post heeft ontvangen. Wie weet wint u een van de taarten naar keuze! Vul uw antwoord in via deze link: https://www.ledenservicezuidzorg.nl/prijsvraag-puzzel

Ga terug naar het overzicht

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

De vereniging Ledenservice ZuidZorg is een autonome ledenorganisatie met een belangrijke verwevenheid met de Stichting ZuidZorg (1e-lijns thuiszorg). Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.
Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen. Tevens zet de vereniging zich al belangenbehartiger voor haar leden in.