Gratis puzzelen en nieuwe workshops bloemschikken

Voordeel: twee gratis puzzelboeken t.w.v. € 27,50
Exclusief voor jou als lid van de Ledenservice

Ledenservice ZuidZorg en PuzzelBrein hebben de handen ineengeslagen om onze leden een leuk extraatje aan te bieden. Twee gratis puzzelboeken ter waarde van € 27,50! PuzzelBrein is een dik puzzelblad met in elke uitgave 36 verschillende puzzels, waaronder kruiswoordpuzzels en cryptogrammen. Na het invullen van het aanmeldformulier op de website van PuzzelBrein ontvang je het puzzelblad twee keer thuis. Je zit niet aan een abonnement vast en betaalt geen verzendkosten. PuzzelBrein vraagt je toestemming om later per mail aanbiedingen voor een abonnement te ontvangen, je kunt je hiervoor op ieder moment uitschrijven. Schrijf je hier in voor deze actie.

Maak een mooi bloemstuk voor Pasen tijdens deze workshop
18 en 19 maart 2024, € 10,- p.p.

Op maandag 18 en dinsdag 19 maart 2024 vinden de workshops Bloemschikken voor Pasen plaats in Dorpshuis Acht in Eindhoven. Bij deze creatieve workshop ga je jouw eigen bloemstuk samenstellen. Onder het genot van een kop koffie/thee met wat lekkers word je geïnspireerd om iets te maken wat jij mooi vindt. We gaan een lentestuk maken en je mag je creatie na afloop uiteraard mee naar huis nemen. Als nieuwsbriefabonnee heb je dit keer voorrang om je aan te melden voor deze activiteit, dus wees er snel bij! Je kunt je aanmelden op onze website.

Minifestival op één theateravond in De Schalm
Vrijdag 22 maart 2024, € 22,50 p.p.

Een minifestival op één theateravond met Chansons Delicieux in Theater de Schalm in Veldhoven. Drie topvertolkers van het Franse lied vullen deze Franse avond: Beatrice van der Poel, Katell en Philippe Elan. Waan jezelf in de Provençe, aan de Côte d´Azur of op een terrasje in hartje Parijs. Het chanson is het leven zelf, het geluk, de liefde, het verdriet, de passie en natuurlijk ook melancholie... kortom la douce France. Maak de avond compleet met een Frans hapjesarrangement. Het 'Fromage Français et Charcuterie' arrangement bestaat uit heerlijke Franse en mediterrane hapjes, met natuurlijk Franse kazen en charcuterie. Dit arrangement wordt voorafgaand en in de pauzes van de voorstellingen geserveerd en kost € 15,- per persoon extra. Kom jij ook naar deze heerlijke Franse avond in De Schalm? Koop hier tickets voor Chansons Delicieux. Liever telefonisch reserveren? Bel dan direct met De Schalm op telefoonnummer 040 - 253 35 78.

Altijd en overal zichtbaar met rollator Travixx Lumière

Met deze nieuwe rollator wil je toch zeker graag gezien worden? Sterker nog, ga je in het donker naar buiten, dan moet je gezien worden. Dat kan vanaf nu met de Travixx Lumière. De eerste rollator met verlichting. Hiermee word je altijd en overal gezien. Wel zo veilig. De rollator heeft witte verlichting aan de voorkant en rode verlichting aan de achterkant. In het design is ledverlichting verwerkt en de lampjes zijn oplaadbaar, dus geen gedoe met losse batterijen! De Travixx Lumière is vanaf nu verkrijgbaar in alle Medipoint-winkels en in de webshop. Met je lidmaatschap bij Ledenservice ZuidZorg krijg je 10% korting op deze rollator. Klik hier voor meer informatie over de Travixx Lumière.

Informatieavond 'Hart in Rouw'bij DELA Rijtackers

Stel je voor: de buurvrouw van een paar deuren verder heeft net haar man verloren en je komt haar tegen in de supermarkt. Loop je naar haar toe om een praatje te maken of kies je een ander gangpad? Rouw- en traumadeskundige Sacha van Ginkel vertelt wat er gebeurt in je hoofd wanneer iemand overlijdt. Ons hart en brein hebben tijd nodig bij verlies en verandering. Hoe lang en wat iemand daarvoor nodig heeft, is voor ieder mens verschillend. Hoe ga je om met mensen in rouw en is de dood bespreekbaar voor jou? Tijdens deze informatieavond van Sacha van Ginkel op woensdag 10 april krijg je antwoord op al je vragen rondom rouw. Meld je hier aan.

Ga terug naar het overzicht

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.