Profiteer van exclusief ledenvoordeel bij Thermae 2000!

Twee keer ontspannen voor de prijs van één bij Thermae 2000
Voor slechts € 15,- per bezoek

Geniet van dubbel zo veel ontspanning met onze exclusieve aanbieding bij Thermae 2000 in het prachtige Valkenburg. Als lid van de Ledenservice profiteer je altijd al van een scherp tarief, maar nu kun je gebruik maken van nóg meer voordeel. Kom je tussen 18 september en 1 oktober met korting een dagje ontspannen in Valkenburg aan de Geul? Dan ontvang je aan het einde van je bezoek een gratis terugkomvoucher waarmee je tussen 6 en 19 november nóg een keer mag komen genieten. Je betaalt dan slechts € 15,- per bezoek! Het is tevens mogelijk om voordelige extra's bij te boeken. Als nieuwsbriefabonnee krijg je voorrang op andere leden om gebruik te maken van deze actie. Kom jij ook de zomer relaxed afsluiten bij Thermae 2000? Hoe je gebruik kunt maken van deze actie, lees je hier.

Geniet van schitterende klassieke muziek met Beleef Klassiek

Met flinke korting via Ledenservice ZuidZorg

Beleef de Messiah van Händel of Classical Christmas met Jan Vayne op een prachtige historische locatie in Den Bosch. Eén ding is zeker: de musici van The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands laten je genieten van schitterende klassieke muziek. Tijdens de concerten zorgen de musici en zangers voor een prachtige uitvoering met een ongekende loyaliteit aan de composities die worden vertolkt. Het orkest bespeelt authentieke instrumenten en behoort tot de top van de Europese bankorkesten. Als lid van Ledenservice ZuidZorg kun je extra voordelig naar één van de concerten van Beleef Klassiek in Den Bosch op 17 december of een in Het Concertgebouw Amsterdam. In plaats van de reguliere ticketprijs van € 90,- betaal jij maar € 35,- én krijg je gratis een geschenkpakket. Klik hier voor meer informatie.

Ouderwets Gezellig bij CityFest in Veldhoven
Seniorenmiddag met muziek

CityFest is hét gratis culturele festival van Veldhoven, met een programma voor jong en oud. Van vrijdag 22 tot en met zondag 24 september staat heel Veldhoven in het teken van cultuur, muziek, eten, drinken en allerlei andere vormen van vertier. Op zondag 24 september 2023, van 11.00 tot 12.30 uur speelt Young Ones Forever tijdens ‘Ouderwets Gezellig’ oude klassiekers van Cliff Richard and the Shadows. In de tent op het D'Ekkerplein aan de Burgemeester van Hoofflaan ben je van harte uitgenodigd om te komen genieten van de muziek. De toegang is geheel gratis en je hoeft je niet vooraf aan te melden. Klik hier voor het hele programma

Binnenkort: de nieuwe Zuid&Zo

Het is weer bijna zover, het nieuwe magazine ligt binnenkort weer bij je op de mat! We hebben weer een bomvolle septembereditie voor je klaarliggen, vol prachtige verhalen, exclusief ledenvoordeel en de leukste najaars- en kerstactiviteiten. Zo lees je alles terug over de Brabantsedag, die zondag 27 augustus plaatsvond in Heeze en maken we kennis met het spel shuffleboard. Daarnaast kun je weer meedoen aan een leuke prijspuzzel en hebben we een winters activiteitenprogramma voor je klaarstaan. Ga je mee op dagtocht in wintersferen of sluit je aan bij één van onze museumbezoeken?

Klassieke Rubriek door Coen Jansen

Het is weer tijd voor een nieuwe aflevering van de Klassieke Rubriek. In deze aflevering kun je gaan kijken en luisteren naar muziek van de Tsjechische componist Bedřich Smetana (1824-1884). Hij legde met folklorisch materiaal vrijwel in zijn eentje het indrukwekkende fundament voor het Tsjechische muzikale nationalisme.Coen Jansen vertelt in zijn nieuwe Klassieke Rubriek alles over deze componist en laat vijf stukken van hem horen. Heb je een vraag aan Coen? Laat dan een reactie achter. We wensen je vast veel lees- en luisterplezier met de muziek van Bedřich Smetana. Klik hier voor de Klassieke Rubriek.

Ga terug naar het overzicht

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.