Terugblik: Algemene Ledenvergadering met Christel de Laat

Terugblik van 31 mei 2023

Onze leden waren op 31 mei 2023 welkom in Theater de Schalm voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Daar werd iedereen bijgepraat over het reilen en zeilen van onze vereniging en kon er genoten worden van een humoristische afsluiter door Christel de Laat.

De vergadering werd geopend door bestuurslid Ton Bonouvrié die de leden vertelde hoe Ledenservice ZuidZorg er voor staat. Hij blikte terug op het afgelopen jaar en deelde meer over de financiële gezondheid van onze vereniging. De Algemene Ledenvergadering biedt traditiegetrouw ook ruimte om te stemmen over belangrijke zaken. Dit keer werd er gestemd over de herverkiezing van twee ledenraadsleden. Daarmee mochten Gerrie van Asten-Velter en Margo van der Put opnieuw plaatsnemen in de ledenraad.

Nieuwe huisstijl
Jake Aerdts, verantwoordelijk voor communicatie en events bij de Ledenservice, presenteerde onze nieuwe huisstijl, die geïntroduceerd wordt in ons magazine en daarna verder wordt uitgerold op onze website en in onze nieuwsbrieven. Er werd teruggeblikt op geslaagde evenementen, waaronder de Ledendagen in Toverland, de nieuwjaarsconcerten in januari, theatercolleges en diverse wandelingen. Daarnaast werd er vooruitgekeken naar nieuwe activiteiten die gepland staan voor deze zomer en het najaar.

Komische noot
Tijdens de pauze kregen onze leden de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje kennis te maken met enkele van onze samenwerkingspartners op de informatiemarkt. De avond werd met een komische noot afgesloten door Christel de Laat, die de hilarische hoogtepunten uit haar eerdere theatershows met ons deelde

Ga terug naar het overzicht

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.