Handige sites

Handige sites als het gaat om zorg


ZorgkaartNederland
https://www.zorgkaartnederland.nl
Vind een zorgaanbieder in Nederland, bekijk de adresgegevens, lees de waarderingen van anderen en laat ook uw mening achter.


Informatie over zorginstellingen | ZorgGids Nederland
https://www.zorggidsnederland.nl
ZorgGids Nederland biedt informatie over diverse soorten zorginstellingen. Lees meer over zorginstellingen in Nederland en ontdek welke zorg bij u past.

Crisisopvang jongeren (Neos)
https://www.neos.nl
Crisisopvang jongeren (Neos) in Eindhoven


Zorg+Welzijn
https://www.zorgwelzijn.nl
Zorgwelzijn.nl is dé website voor professionals en beleidsmakers in het sociaal domein.


Wat is palliatieve zorg? | Kennisplein Zorg voor Beter
https://www.zorgvoorbeter.nl/palliatieve-zorg/wat-is-het
Wat is palliatieve zorg? Patiënten met een ongeneeslijke ziekte krijgen palliatieve zorg. Deze zorg wil de kwaliteit van leven behouden en verbeteren.


Zorg | Balans Digitaal
https://www.balansdigitaal.nl/zorg
Soms heeft een kind met een leer- of gedragsstoornis extra zorg nodig. Het is dan belangrijk om te weten welke zorg en ondersteuning er mogelijk is. 


Zorg | Veteraneninstituut
https://www.veteraneninstituut.nl/zorg
Nederlandse veteranen, oorlogs-, dienstslachtoffers en hun relaties hebben ook na hun diensttijd recht op optimale zorg en dienstverlening.


IkWoonLeefZorg
https://www.ikwoonleefzorg.nl
Zorgen voor een ander is mooi, maar ook tijdrovend en vermoeiend. Alles zelf oplossen is bijna niet vol te houden en in de meeste gevallen is dat ook niet nodig.


Vilans | Kenniscentrum voor langdurende zorg
https://www.vilans.nl
Vilans is een kenniscentrum en ons doel is de langdurende zorg blijvend te verbeteren. Samen met zorgaanbieders gaan we voor kwaliteit en betaalbare zorg. 

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.