Met voordeel naar de dierentuin in de carnavalsvakantie

Vakantie-uitje: met de (klein)kinderen naar de dierentuin
Met 25% korting via de Ledenservice

Wist jij dat je met jouw ledenpas van de Ledenservice korting krijgt bij zowel Dierenrijk in Mierlo als in ZooParc Overloon? De carnavalsvakantie is hét moment om naar de dierentuin te gaan met (klein)kinderen.Ga bijvoorbeeld op kraambezoek bij de giraffe in ZooParc Overloon, die in oktober 2023 een kleintje kreeg. Of bewonder de pasgeboren ijsbeer (november 2023) in Dierenrijk. Op vertoon van je ledenpas krijg je bij beide parken 25 procent korting op de dagentree voor maximaal zes personen. Er is genoeg te beleven in ZooParc Overloon en Dierenrijk. Ga je mee op avontuur?

Neem een kijkje in het leven van vroeger in het Jan Visser Museum
Dinsdag 27 februari 2024, € 12,50 p.p.

We nemen een stap terug in de tijd in het Jan Visser museum in Helmond. Hier duiken we in het landbouwverleden tot voor de mechanisatie. Jan Visser, chef van de graveerderij van Van Vlissingen's katoendrukkerij, verzamelde verschillende attributen van het oude boerenhandwerk die afgedankt werden met de industrialisatie. Zijn collectie stamt voor een groot deel uit de jaren rond 1900. In het gelijknamige Jan Vissermuseum krijgen we een beeld van het oude boerenleven. Niet alleen door de historische landbouwmachines, maar ook door voorwerpen die te maken hebben met oude ambachten. Het gereedschap van de smid, de slachter en de timmerman worden allemaal tentoongesteld. Bovendien zie je in het museum historisch materieel van de Helmondse brandweer. Op dinsdag 27 februari brengen we een bezoek aan het Jan Visser Museum in Helmond. Inclusief koffie/thee met vlaai, een rondleiding en een stampottenbuffet met twee consumpties. Ga jij ook mee? Meld je hier aan.

Een gezellige zondagmiddag met Golden Oldies in De Schalm
Zondag 25 februari 2024, € 10,- p.p.

Golden Oldies is een swingende middagvoorstelling in De Schalm met verschillende nummers van vroeger. Kom je ook genieten van herkenbare muziek uit de tijden van weleer? Je gaat het als bezoeker allemaal beleven vanuit je heerlijke stoel in het theater. In samenwerking met de harmonieën L’Union Fraternelle, Sub Umbra, kunstatelier Soeff, dansschool SiDanza en de Vertelclub Veldhoven wordt het een gezellige middag met elkaar. Denk aan liedjes van Toon Hermans, Wim Sonneveld en Annie M.G. Schmidt, maar ook enkele licht klassieke muziekstukken. Hoogste tijd dus om de relaxstoel thuis een middagje in te ruilen voor het pluche van het theater. Vraag je buurvrouw/man of wijkgenoot gezellig mee! Op zondag 25 februari om 14.00 uur in de Schalm. Tickets reserveren voor deze gezellige middag kan bij Theater de Schalm. Liever telefonisch reserveren? Bel dan direct met De Schalm op telefoonnummer 040 - 253 35 78.

Kosteloos en vrijblijvend advies rondom afscheid
Hoe kan ik mijn uitvaartwensen vastleggen? Wat kost een uitvaart? En wat is een levenstestament? Antwoord op al deze vragen (en meer) kun je voortaan persoonlijk krijgen van Joy van Delft en Margot Burgering van coöperatie DELA. Zij helpen families bij het organiseren van een uitvaart. DELA is sinds dit jaar partner van de Ledenservice en Joy en Margot staan voor je klaar bij alle vragen rondom afscheid, verzekeringen en kosten. Dat doen zij graag persoonlijk met een kopje koffie of thee en iets lekkers. Vanaf maart zijn Joy en Margot elke eerste donderdag van de maand van 10.00 uur tot 12.00 uur te vinden bij restaurant Lieve aan de Oude Stadsgracht 1 in Eindhoven, op de begane grond van het DELA gebouw. Kom jij ook op 7 maart kennismaken?

Voordeel bij Tandprothetische Praktijk Eindhoven
Tandprothetische praktijk Eindhoven heeft, door jarenlange ervaring, kennis en kunde opgebouwd in het aan huis behandelen van hun patiënten. Als tandprotheticus is Marco Dekkers gespecialiseerd in het aanmeten en het maken van kunstgebitten, waarbij jouw wensen van groot belang zijn en door hen verwerkt kunnen worden om een goede gebitsprothese te maken. De praktijk maakt zowel kunstgebitten als mondbeschermers voor sporten op maat. Als lid van de Ledenservice kun je gebruik maken van extra voordeel bij de praktijk, zoals een gratis onderhoudsset bij een nieuw kunstgebit en geen kosten voor de aan-huis-behandelingen en jaarlijkse kunstgebit controle. Bekijk op deze pagina alle voordelen op je gemak of neem direct contact op met Tandprothetische Praktijk Eindhoven.

Ga terug naar het overzicht

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.