Van Gogh Village Museum

Rectificatie: in het magazine Zuid&Zo juni 2024 staat dat de korting geldig is voor maximaal 2 personen. Dit blijkt echter voor maximaal 4 personen per ledenpas te zijn.


Treed in de voetsporen van Vincent van Gogh
De meesterwerken van Vincent van Gogh zijn over de hele wereld verspreid geraakt. Maar hun wortels liggen in Brabant. Hier werd Vincent van Gogh geboren en groeide hij op. In Brabant ontstond ook zijn liefde voor het boerenland, de natuur en het leven van de eenvoudige mens. Hij maakte er ook zijn eerste meesterwerk De aardappeleters.

Tijdens uw museumbezoek aan het Van Gogh Village Museum ontdekt u hoe Vincent van Gogh leefde en schilderde in Nuenen. U ervaart en beleeft de dingen zoals hij ze ook beleefde. Waan uzelf in de tijd van Vincent. Natuurlijk wel met gebruikmaking van de nieuwste presentatiemiddelen.

Het is voor zowel jong als oud een unieke ervaring om dit mee te maken. Ook kan het Van Gogh Village Museum een startpunt zijn voor een van de vele wandelingen door het openluchtmuseum van Vincent van Gogh.

Ledenvoordeel
U ontvangt op vertoon van uw Ledenpas 20% korting voor maximaal vier personen op de entree het Van Gogh Village Museum in Nuenen.

Contactgegevens
Van Gogh Village Museum
Berg 29, Nuenen
040-2839615


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • Ontdek hoe Vincent van Gogh leefde en schilderde in Nuenen
  • Ontvang 20% korting op de entree (max. 4 personen per Ledenpas)

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.