Theatercollege 'Klein geluk voor mantelzorger'

Dinsdag 15 november (middag) en donderdag 24 november (avond) in Theater de Schalm in Veldhoven.
Meld u nu gratis aan via onderstaand aanmeldformulier. Niet-leden zijn ook gratis welkom.

Wanneer u voor een ander zorgt is het heel belangrijk om ook goed voor uzelf te blijven zorgen. Maar hoe doet u dat nou? Met die gedachte schreven Maria Grijpma en Inge Jager het mooie boek ‘Klein geluk voor de mantelzorger’. Het is een praktische en inspirerende gids boordevol informatie en tips die u als mantelzorger kunnen helpen om meer energie en geluk te ervaren in uw eigen leven.

Ledenservice ZuidZorg organiseert twee inspirerende en interactieve bijeenkomsten in Theater de Schalm in Veldhoven, met dit boek als leidraad. Onder begeleiding van schrijfsters Maria Grijpma en Inge Jager proberen we de ‘recepten’ voor Klein Geluk uit het boek met elkaar. Kleine stukjes theorie en veel praktische oefening. Zo kunt u ervaren dat u inderdaad al binnen enkele minuten rust, nieuwe energie of inspiratie kunt opdoen. U heeft de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met andere mantelzorgers, zodat u ook nieuwe contacten opdoet én kunt leren van elkaar.

Waar en wanneer
Theater de Schalm
Meiveld 3, Veldhoven
Dinsdag 15 november 2022 14.00 tot 16.00 uur
Donderdag 24 november 2022, 19.30 tot 21.30 uur

Gratis voor leden én niet leden
Toegang voor leden is gratis, inclusief één introducé. Ditmaal stellen we het ook open voor niet-leden, geheel gratis. Het boek ‘Klein geluk voor de mantelzorger’ krijgt u cadeau om thuis verder te lezen. De theatercolleges worden mede mogelijk gemaakt door VGZ.

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.