Doe mee met de online Zorgverzekeringsquiz

En maak kans op mooie prijzen

Het kiezen van de juiste zorgverzekering kan veel keuzestress met zich meebrengen. Daarom organiseert Ledenservice ZuidZorg op maandag 27 november 2023 om 20.00 uur de gratis online Zorgverzekeringsquiz. 

Tijdens deze live webinar zullen quizmasters Luuk Touw en Frédérique Arnold je uitdagen met een aantal pittige vragen over de zorg en zorgverzekering. Daarnaast gaan ze in gesprek met twee experts: Martien Bouwmans (schrijver van het boek ‘Het zorgstelsel ontrafeld’) en Michael Bartelink (zorgverzekeringsexpert van vergelijkingssite Independer). Van hen krijg je handige tips en inzichten die je kunnen helpen om de beste beslissing te nemen bij het kiezen van een nieuwe zorgverzekering. 

De gratis online webinar is zowel leerzaam als leuk. Doe ook zeker mee met de Zorgverzekeringsquiz en test je kennis. Daarbij maak je kans op mooie prijzen zoals een smartwatch, een jaarabonnement op Basic-Fit of een wellness cadeaubon. 

Over Martien Bouwmans
Martien Bouwmans heeft jarenlange ervaring in de zorgverzekeringswereld en is schrijver van het boek ‘Het zorgstelsel ontrafeld’. Tijdens de live uitzending vertelt hij hoe het zorgstelsel in elkaar steekt en welke rol diverse partijen hierin spelen, zoals de zorgverzekeraars, landelijke overheid, gemeentes en de farmaceutische industrie. We kijken samen met hem naar het heden: hebben we écht een van de beste zorgstelsels van de wereld? Of kan het nog beter? Bovendien staan we voor gigantische uitdagingen in de zorg door de vergrijzing. Hoe kunnen we de zorg in de toekomst bereikbaar en betaalbaar houden?

Over Michael Bartelink
Michael Bartelink is zorgverzekeringsexpert van vergelijkingssite ‘Independer’. Hij weet alles over zorgverzekeringen. Tijdens de uitzending zal hij toelichting geven bij de verschillende soorten zorgverzekeringen. Daarnaast geeft hij antwoord op vragen zoals: is een budgetpolis wel zo’n goed idee? Of het een kwestie van goedkoop is duurkoop? Is het verstandig om je aanvullend te verzekeren? En kan iedereen zomaar overstappen van zorgverzekering, of zitten daar ook risico’s aan?

Hoe werkt het?
Je kunt de uitzending volgen via een computer of tablet. Om mee te kunnen spelen met de quiz heb je daarnaast ook een smartphone nodig. Deelname aan de uitzending en Zorgverzekeringsquiz is gratis. Voorafgaand aan de uitzending ontvang je alle informatie en tijdens de uitzending leggen we alles nog een keer uit.

De Zorgverzekeringsquiz is een samenwerking van ledenverenigingen Ledenservice ZuidZorg, Thebe Extra en CareynPlus, mede mogelijk gemaakt door VGZ.

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.