Wat is Ledenservice ZuidZorg

Ledenservice ZuidZorg is de ledenorganisatie van ZuidZorg. We bundelen onze krachten en doen ons uiterste best om zo de maatschappij een beetje mooier te maken. Via onze diensten en informatie proberen we het leven van onze leden te verlichten en zo de zelfredzaamheid van de leden te versterken. Ledenservice Zuidzorg brengt haar leden samen die elkaar vooruit helpen. We leveren de informatie die de leden nodig hebben om het individuele en gemeenschappelijke leven te verbeteren of aangenamer te maken. Uw lidmaatschap maakt dit soort initiatieven mogelijk! Met uw bijdrage brengt de vereniging de informatie via de website bij u thuis en profiteert u verder van aantrekkelijke kortingen en leuke aanbiedingen die speciaal voor u door Ledenservice zijn geselecteerd.

Ledenservice ZuidZorg is een volledig zelfstandige vereniging met een eigen ledenraad. We richten ons op jongeren, ouderen, werkenden en patiënten in Zuidoost Brabant.  Met en door de leden legt de vereniging de focus op de leden. Ledenservice ZuidZorg zorgt voor de belangenbehartiging van de vier doelgroepen: we zorgen voor transparante, professionele en structurele wijze voor de belangen van onze zorgconsument. 

Verder zoekt Ledenservice ZuidZorg partners die met ons producten ontwikkelen die het leven van onze leden verlichten en aangenamer maken. Deze producten en diensten van diverse leveranciers bieden wij via deze website aan bij onze leden. Daarbij zijn de financiële voordelen direct bij de leden en zijn het ook de leden die met de leveranciers tot een verbinding komen; denk daarbij aan de belangen en de voordelen bij uitjes, zorgverzekeraars, maaltijdservices of andersoortige dienstenleveranciers. 

Welke extra’s biedt Ledenservice ZuidZorg?

  • Gemaksdiensten
  • Korting op uitjes en ontspanning
  • Korting op verzekeringen
  • Ledenservice Zuidzorg Magazine, website en nieuwsbrief

Lidmaatschap

Ledenservice ZuidZorg is onze ledenorganisatie. Kort gezegd: een moderne, eigentijdse vereniging die de leden via de website, informatiebijeenkomsten, nieuwsbrieven, mails en telefonische informatie voor maatschappelijke en sociale activiteiten met elkaar verbindt en informatie verstrekt om het leven te vergemakkelijken.  

Als lid van Ledenservice ZuidZorg blijft u op de hoogte van wat er speelt in de zorg en wat dat concreet voor u betekent. Nu en in de toekomst, voor uzelf, uw partner of uw ouders. Bovendien profiteert u met Ledenservice ZuidZorg van allerlei financiële voordelen, zoals collectiviteitskortingen op verzekeringen.

Voor slechts € 21,95 per jaar (tarief 2020) bent u lid van Ledenservice ZuidZorg en profiteert u van allerlei aantrekkelijke voordelen. Als u geen automatische incasso wilt hanteren, kunt u kiezen om een factuur te ontvangen (+€ 1,80). 

Wordt u lid na 31 oktober 2020? Dan gaat u een lidmaatschap aan voor het daaropvolgende jaar. De resterende maanden van 2020 krijgt u van ons cadeau.

Een lidmaatschap geldt voor u, uw partner en voor alle inwonende gezinsleden tot 23 jaar. Er wordt jaarlijks automatisch verlengd tegen het dan geldende tarief. Daarbij werken wij bij voorkeur met een automatische incasso. Wilt u uw lidmaatschap weer opzeggen? Geef dit dan schriftelijk aan ons door (vóór 1 december in het lopende jaar).

Klik hier voor de Ledenservice ZuidZorg ledenvoorwaarden.

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

De vereniging Ledenservice ZuidZorg is een autonome ledenorganisatie met een belangrijke verwevenheid met de Stichting ZuidZorg (1e-lijns thuiszorg). Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.
Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen. Tevens zet de vereniging zich al belangenbehartiger voor haar leden in.