Een klein Opkikkertje

Doe mee met de puzzel!
Heeft u alle woorden gevonden in de woordzoeker? Noteer van boven naar beneden, van links naar rechts alle overgebleven letters. Dat is uw antwoord! Vul het antwoord hieronder in vóór 1 mei 2021 en maak kans op één van de verrassingen. De winnaars krijgen van ons bericht.

Galerij: Iets moois om te delen
Vorig jaar mei plaatsten we in het Opkikkertje een oproepje om iets moois te delen. Daarop ontvingen we ontroerende en grappige gedichten, foto’s, kunstwerkjes en nog veel meer. Dat onze leden creatief zijn is wel duidelijk! Dit jaar zijn we weer benieuwd naar wat u gemaakt heeft. Heeft u een mooi gedicht, een bijzondere foto of een eigen creatie die u graag wilt delen met onze leden? Stuur dan uw bijdrage vóór 1 mei 2021 naar Ledenservice ZuidZorg. Ga naar de galerij

Het antwoordformulier van de puzzel is inmiddels gesloten. De winnaars krijgen van ons zo snel mogelijk bericht.

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.