Een klein Opkikkertje

Doe mee met de puzzel!
Heeft u alle woorden gevonden in de woordzoeker? Noteer van boven naar beneden, van links naar rechts alle overgebleven letters. Dat is uw antwoord! Vul het antwoord hieronder in vóór 1 februari 2022 en maak kans op één van de 25 boekenbonnen. De winnaars krijgen van ons bericht.

Opkikkertje voor een ander
Kent u iemand in uw omgeving die wel een lichtpuntje kan gebruiken? Doe dan mee met deze bijzondere actie. We geven een aantal exemplaren van het boek ‘Winterkost’ weg. De schrijver, uitgever en vormgever maakten samen een zorgvuldig samengesteld boek vol mooie verhalen, reportages, puzzels en opmerkelijke interviews. Stuur uw bijdrage vóór 1 februari 2022 naar Ledenservice ZuidZorg via deze pagina.

Op dit moment is de prijsvraag gesloten.

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.