Een klein Opkikkertje

Doe mee met de puzzel!
Heeft u alle woorden gevonden in de woordzoeker? Noteer van boven naar beneden, van links naar rechts alle overgebleven letters. Dat is uw antwoord! Vul het antwoord hieronder in vóór 25 oktober 2020 en maak kans op één van de verrassingen. De winnaars krijgen van ons bericht.

Galerij: Iets moois om te delen
De afgelopen maanden hebben we zoveel mooie kunstwerken, foto’s, gedichten en andere creaties van onze leden mogen ontvangen, dat we deze graag met u willen delen. We hebben daarom speciaal een webpagina aangemaakt om al dit moois tentoon te stellen.
Ga naar de galerij.

Helaas zijn onze activiteiten geannuleerd
In verband met de nieuwe maatregelen (d.d. 28 september 2020) zullen de activiteiten die in het Opkikkertje vermeld staan helaas niet meer plaatsvinden. We vinden dat we als vereniging onze verantwoordelijk moeten nemen en hebben daarom besloten deze activiteit te annuleren. Alle leden die zich inmiddels aangemeld hebben krijgen van ons persoonlijk bericht.

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.