De nieuwsbrief van november 2022

Collectiviteitskorting 2023
Bereken nu uw voordeel

Het is goed om regelmatig na te gaan of uw verzekeringen nog aansluiten bij uw huidige situatie en wensen. De decembermaand is een perfect moment om daar even bij stil te staan. Ledenservice ZuidZorg werkt samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Als lid kunt u profiteren van de afspraken die wij met hen hebben gemaakt, zoals collectieve korting op de aanvullende verzekering. Maar collectief verzekerd zijn heeft nog vele andere voordelen! Klik op onderstaande knoppen om de nieuwe tarieven en voordelen te bekijken.

Lezing 'Digitale nalatenschap' en rondleiding bij Rijtackers DELA
Donderdag 1 december, 18.30 - 22.00 uur

We laten steeds meer data achter, zowel online als op onze computer en/of telefoon. Ook hebben steeds meer mensen één of meerdere social media-accounts. Dat zorgt voor nieuwe vragen. Want wat moet u daarmee doen na een overlijden? Daarom nodigen we u graag uit voor een lezing over digitale nalatenschap op donderdag 1 december in crematorium Rijtackers DELA. U kunt de lezing ook via een livestream bijwonen.

Sander van der Meer vertelt op een laagdrempelige manier alles over digitale nalatenschap. Sander is expert op het gebied van digitale nazorg en ook bekend van radio en tv. Hij brengt dit in een levendige presentatie waarin emotie en humor elkaar afwisselen, met actuele voorbeelden en praktische tips om u aan het denken te zetten. Na afloop van de lezing kunt u aansluiten bij een rondleiding in het crematorium. Onze collega’s geven u graag een kijkje achter de schermen en beantwoorden al uw vragen.

U bent om 18.30 uur van harte welkom bij Rijtackers DELA, Anthony Fokkerweg 150 in Eindhoven. Meld u vóór 28 november aan door een mail te sturen naar events@dela.org, ook als u alleen de lezing digitaal wilt volgen.

De online Vegro adventskalender
Exclusief voor leden van de Ledenservice

Van 1 december t/m 24 december kunt u elke dag een vakje openen in de online Vegro adventskalender. In deze kalender vindt u mooie kortingen, inspirerende teksten en op Kerstavond een exclusief Vegro cadeautje voor leden van Ledenservice ZuidZorg. Zo zorgen we er samen voor dat heel december een échte feestmaand wordt. Bekijk hier vanaf donderdag 1 december dagelijks de online adventskalender. Let op: het kan zijn dat de kalender niet eerder dan deze datum werkt.

Nieuwjaarsconcert met Ooh My Soul op donderdag 19 januari 2023
Het nieuwe jaar staat voor de deur en dat willen we graag met u vieren. U bent van harte welkom op ons exclusieve Nieuwjaarsconcert met Ooh My Soul. De toegang is voor leden helemaal gratis! Deze authentieke ‘60s soulband speelt uitsluitend soulmuziek uit 1960 tot en met 1969. Wat een muzikale parels zijn er in die tijd gemaakt! Deze 10-koppige band speelt de beste soulhits van onder andere Aretha Franklin, James Brown en Etta James. Met een bezetting van bas, drums, gitaar, toetsen, saxofoons en trompetten wordt dit een waar feest in Theater de Schalm in Veldhoven. Klik hier om u aan te melden.

Houd uw brievenbus in de gaten: de nieuwe Zuid&Zo is naar u verstuurd!
De laatste editie van dit jaar komt deze week uw kant op. Dit jaar hebben we ook de nieuwe Ledenpas van 2023 met het magazine meegestuurd. De Ledenpas 2023 zit inclusief factuur in een aparte envelop, verpakt bij het magazine. De nieuwe editie van Zuid&Zo staat weer boordevol leuke verhalen, nieuwe activiteiten en meer informatie over onze voordelen. Zo leest u bijvoorbeeld het interview met Maria Grijpma, meer informatie over de nieuwe collectiviteitskortingen en kunt u weer meedoen aan de prijsvraag puzzel. Kunt u niet wachten met lezen? Bekijk dan het magazine alvast online. Klik hier voor de nieuwe Zuid&Zo.

Vrijdag 30 december zijn wij telefonisch en per e-mail niet bereikbaar.
Ga terug naar het overzicht

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.