Nieuw ledenvoordeel, nieuwe wandelingen, terugblik ALV

Onze Klusvrouw: voor al die klussen die maar blijven liggen
Klusvrouwen aan huis met ledenvoordeel

"Hallo, even voorstellen, wij zijn Esther en Nicole van Onze Klusvrouw. Wij zijn er voor al die klussen die maar blijven liggen, in en om het huis. Wij monteren hulpmiddelen om veilig thuis te kunnen blijven wonen en we denken mee in haalbare oplossingen. Maar we zijn er ook voor klussen als verven, behangen, tuinieren, (de)monteren, bevestigen, verhuizen, doen van klein onderhoud, het verhelpen van gebreken en nog veel meer. Eigenlijk alles om u te ontzorgen! Denkt u dit is precies wat mij vooruit kan helpen? Neem dan gerust contact op en wie weet wordt Onze Klusvrouw, Uw Klusvrouw! Wij werken rondom Eindhoven. Esther werkt vanuit Veldhoven en Nicole vanuit Son en Breugel." Klik hier voor meer informatie.

Algemene Ledenvergadering met Joris Linssen & Caramba
Terugblik van 29 juni 2022 in Veldhoven

Deze avond hebben we ruim 450 leden in Theater de Schalm mogen verwelkomen voor de ALV en een optreden van Joris Linssen & Caramba. Ton Bonouvrié, voorzitter van het bestuur, opende de vergadering en vertelde over het nieuwe beleidsplan. "Tijden veranderen, de samenleving verandert en dus moeten wij als vereniging mee veranderen in het belang van onze leden," vertelt Ton. "We willen weten waar onze leden behoefte aan hebben, zodat wij daar met onze diensten op in kunnen spelen." Ook werden Peter Oolbekkink en Elisabeth de Kleyn-de Groot aan het publiek voorgesteld en officieel benoemd tot nieuwe ledenraadsleden. In de pauze konden de leden met een hapje en een drankje kennis maken met verschillende samenwerkingspartners op de infomarkt. De avond werd afgesloten met muziek en mooie verhalen tijdens het optreden van Joris Linssen & Caramba.

Doe mee aan het ledenonderzoek van Ledenservice ZuidZorg
Maak kans op een mooie cadeaubon!

In 2019 zijn wij als zelfstandige vereniging verdergegaan onder de naam Ledenservice ZuidZorg. Met ons aanbod van diensten, activiteiten en ledenvoordeel streven we ernaar om het welzijn en de zelfredzaamheid van onze leden te versterken. We kunnen uw hulp daarbij goed gebruiken. Door het invullen van deze vragenlijst helpt u ons meer inzicht te verkrijgen in de wensen en behoeften van onze leden. Het onderzoek bestaat slechts uit tien vragen en zal ongeveer drie minuten van uw tijd in beslag nemen. De resultaten worden geheel anoniem verwerkt en er wordt uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens omgegaan. Onder de deelnemers verloten we 10 Primera cadeaubonnen ter waarde van 25 euro. Klik hier om de vragenlijst in te vullen.

Deze zomer wandelen we door!

Dit jaar hebben we al een aantal wandelingen verzorgd in de regio: zowel routewandelingen als tochten met een IVN-gids. Deze zomer hebben we weer een aantal nieuwe wandelroutes op de planning staan. Vanaf nu kunt u zich opgeven voor drie verschillende routewandelingen:

  • 11-08 Route Oostelbeers (7,7 km)
  • 24-08 Route Vessem (8,6 km)
  • 09-09 Route Mierlo (6,5 km)

De wandelingen in augustus starten in de ochtend, die van september in de middag. Heeft u zin om mee te gaan en andere mensen te ontmoeten? Klik hier om u aan te melden.

Klassieke Rubriek door Coen Jansen

Een nieuwe nieuwsbrief, een nieuwe Klassieke Rubriek! Ditmaal zijn we in Groot-Brittannië. Coen Jansen vertelt weer over verschillende componisten. In deze aflevering praat hij over muziek afkomstig van de Britse eilanden. Coen aan het woord: "Ik hoop u te kunnen laten genieten van indrukwekkende, hele oude muziek die gecomponeerd is door drie belangrijke componisten uit de Engelse renaissance: Thomas Tallis, William Byrd en John Dowland. Tallis en Byrd behoren zonder enig twijfel tot de beste liturgische componisten." Alvast veel lees- en luisterplezier! Klik hier voor de Klassieke Rubriek. 

Ga terug naar het overzicht

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.