Help mee aan ons ledenonderzoek en maak kans!

Doe mee aan het ledenonderzoek van Ledenservice ZuidZorg
Maak kans op een mooie cadeaubon!

In 2019 zijn wij als zelfstandige vereniging verdergegaan onder de naam Ledenservice ZuidZorg. Met ons aanbod van diensten, activiteiten en ledenvoordeel streven we ernaar om het welzijn en de zelfredzaamheid van onze leden te versterken. We kunnen uw hulp daarbij goed gebruiken. Door het invullen van deze vragenlijst helpt u ons meer inzicht te verkrijgen in de wensen en behoeften van onze leden. Het onderzoek bestaat slechts uit tien vragen en zal ongeveer drie minuten van uw tijd in beslag nemen. De resultaten worden geheel anoniem verwerkt en er wordt uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens omgegaan. Onder de deelnemers verloten we 10 Primera cadeaubonnen ter waarde van 25 euro. Klik hier om de vragenlijst in te vullen.

Rondleiding DOMUSDELA met professionele gids
Donderdag 30 juni 2022 | Gratis voor leden

Altijd al de DOMUSDELA van binnen willen zien? Dat kan in onze rondleiding op 30 juni. We starten deze ochtend met koffie en thee bij Restaurant Lieve, op de begane grond van het hoofdkantoor van DELA in Eindhoven. Na een korte presentatie van DELA  'Zo wil ik het graag' wordt u ontvangen door de gids. Gezamenlijk lopen we met de gids richting het culturele erfgoed DOMUSDELA. Dit is een korte wandeling van ongeveer 500 meter. Hierna starten we met de rondleiding in en rondom DOMUSDELA, een prachtige gerenoveerde locatie met veel Eindhovense historie. Rond de klok van 12 uur verzorgt de Ledenservice nog een kleine lunch voor de aanwezigen. Wees er snel bij: er zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar. Klik hier om u aan te melden voor de rondleiding.

Gaat u mee op routewandeling?

Dit jaar hebben we al een aantal wandelingen verzorgd in de regio: zowel routewandelingen als tochten met een IVN-gids. Deze zomer hebben we weer een aantal nieuwe wandelroutes op de planning staan. Vanaf nu kunt u zich opgeven voor twee routes: 7 juli in Knegsel en 27 juli in Valkenswaard. De route in Valkenswaard lopen we voor de eerste keer in de ochtend, zodat we niet op het heetst van de dag lopen. Een drankje met wat lekkers verzorgen we dan achteraf. Heeft u zin om mee te gaan en andere mensen te ontmoeten? Geef u dan meteen op. Klik hier om u aan te melden.

Klassieke Rubriek door Coen Jansen

Na een mooie muzikale reis door Frankrijk, is het tijd om kennis te maken met de klassieke muziek van ons westelijke buurland, aan de andere kant van de Noordzee: Groot-Brittannië. Ditmaal is de rubriek aangevuld met de songteksten van de vele stukken die Coen aan bod brengt. Coen Jansen vertelt u graag over deze stuken: "In deze aflevering over muziek uit Groot-Brittannië kunt u luisteren, kijken én zelfs meezingen met de muziek, zoals die vaak te beluisteren is tijdens de 'Last Night of the Proms' in de gigantische Royal Albert Hall." Klik hier voor de Klassieke Rubriek. 

Ga terug naar het overzicht

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.