Ledendagen in Toverland, Raadzaam Advies en meer

Ledendagen in Toverland
Zaterdag 14 en zondag 15 mei 2022

Kom naar onze Ledendagen in Toverland! Ervaar meer dan 35 attracties en shows in de betoverende werelden van Attractiepark Toverland. Bij Toverland beleeft jong en oud een magisch mooie dag om nooit te vergeten. Bestel nu uw voordelige tickets via de knop!

In samenwerking met een aantal andere ledenorganisaties in het zuiden, organiseren wij de Ledendagen in Toverland op 14 en 15 mei 2022. Als lid van Ledenservice ZuidZorg ontvangt u flinke korting op dagkaarten; ook krijgt u een gratis parkeerticket bij uw bezoek en kunt u een voucher ophalen voor een gratis actiefoto voor één van de vijf fotoattracties (zie onderstaand overzicht).

Betreed Toverland via onze eigen ingang
Vanaf 10 uur gaan de poorten open via onze exclusieve ingang voor leden. U wordt ontvangen door onze poortwachters die u een goed bezoek wensen. Bij het scannen van uw dagkaarten ontvangt u direct een gratis parkeerticket (t.w.v. € 10,-) om 's avonds de parkeerplaats te verlaten. Toverland is op beide dagen geopend tot 18 uur.

Bezoek onze kraam voor de fotovoucher
Eenmaal binnen in het park staan alle ledenorganisaties klaar om hun leden te ontvangen. Vergeet u zich niet te melden bij de kraam van Ledenservice ZuidZorg! We ontmoeten u graag. Op vertoon van de Ledenpas 2022 ontvangt u een fotovoucher (t.w.v. € 7,50) om te gebruiken in één van de vijf fotoattracties. Een mooi aandenken!

Het eerste en het laatste rondje
een verhaal van uitvaartverzorger Margot

Margot Burgering is uitvaartverzorger bij DELA en sinds 2019 lid van de ledenraad van Ledenservice ZuidZorg. Elke maand vertelt ze over haar ervaringen. Deze keer vertelt ze het verhaal van de levenslustige Peter, die een bijzonder en mooi verzoek heeft.

“Je werkt toch nog steeds bij Dela? Wil je dan volgende week op de koffie komen? Ik ben ernstig ziek. We willen graag samen met jou mijn uitvaart bespreken.” Ik val helemaal stil. Peter! Hij? De levenslust zelf. De mooie man, die ik vooral ken met een glas in de hand, op een feestje of tijdens onze vrijdagse borrels in Café de Kroeg. Klik hier om het verhaal verder te lezen.

Informatiemiddag Erfrecht- en Nalatenschapsplanning in Bergeijk

Dinsdag 24 mei 2022 | Gratis voor leden

Heeft u er wel eens over nagedacht of voor uw partner en uzelf alles goed is geregeld, als één van u komt te overlijden? En wat als u door ziekte of een ongeval niet meer zelf kunt beslissen? Als u uw erfenis goed wilt regelen, is een testament onmisbaar. Misschien heeft u al een testament op laten maken, maar weet u niet of deze nog aansluit bij uw huidige situatie. Al deze vragen komen aan bod tijdens de infomiddag op dinsdag 24 mei 2022 in Veldhoven. Deze middag is gratis te bezoeken voor leden en wordt begeleid door Raadzaam Advies. Klik hier om u aan te melden voor deze middag.

Beter bewegen met Medipoint: een klantverhaal van Tom Rosenberg

Sinds zijn knieoperatie in 2014 heeft Tom Rosenberg (84) last van evenwichtsklachten. Lopen gaat niet meer als vanouds en fietsen is vrijwel onmogelijk geworden. Ondanks zijn leeftijd nam hij er geen genoegen mee en benaderde Medipoint voor advies. Tom Rosenberg deelt graag zijn verhaal: “Door slijtage van mijn knie moest ik me laten opereren. Maar ook na de knieoperatie bleef lopen moeilijk. Door mijn evenwichtsproblemen ging autorijden niet meer. Dan wordt de fiets heel belangrijk om uit huis te komen." Klik hier om verder te lezen.

Efkes Luisteren met Luc Vaesen
In deze Efkes Luisteren vertelt Luc over de mooie kleuren en kunstwerkjes die dit jaargetijde met zich meebrengt. Luc aan het woord: "Als ik door de stad, het park of straatjes wandel of als ik onderweg naar dichtbij in Brabant of wat verder weg naar België of Duitsland rijd voor optredens, die gelukkig weer volop in de agenda verschijnen. Dan heb ik het over de prachtige natuur, de frisse, groene, verse blaadjes aan de bomen en... over bloemen. De mooie bloemetjes in al hun kleuren, variaties en pracht. Ware kunstwerkjes zijn het. Ik krijg er altijd een blij gevoel van." Klik hier om Efkes Luisteren te lezen.

Op vrijdag 6 mei 2022 zijn wij telefonisch en per e-mail niet bereikbaar, maandag 9 mei 2022 staan we weer voor u klaar.

Ga terug naar het overzicht

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.