Komt u ook naar onze ALV met Joris Linssen?

Algemene Ledenvergadering met Joris Linssen & Caramba
Woensdag 29 juni 2022 | Gratis voor leden

Onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) vindt dit jaar weer plaats in Theater de Schalm in Veldhoven. U bent van harte uitgenodigd om bij deze compleet verzorgde avond aanwezig te zijn! Maak kennis met onze samenwerkingspartners op onze infomarkt, praat en beslis mee over de vereniging tijdens de ALV en geniet na de pauze van een prachtig muzikaal optreden van Joris Linssen & Caramba! Al twintig jaar bestormt Joris Linssen de podia met zijn semi-akoestische band Caramba. Deze rasmuzikanten staan bekend om hun vurige spel, aanstekelijke enthousiasme en een flinke portie lef. Nederlandstalige muziek, met een Mexicaans pepertje. De avond is gratis te bezoeken voor leden incl. introducé, maar vergeet niet aan te melden.


Programma
18:30 Infomarkt met koffie/thee en lekkers
19:30 Start Algemene Ledenvergadering
20:15 Pauze incl. hapje/drankje
20:45 Optreden Joris Linssen & Caramba
22:00 Einde programma

Waar en wanneer
Theater de Schalm
Meiveld 3, Veldhoven
Woensdag 29 juni 2022
18.30 – 22.00 uur
Klik hier om u aan te melden.

Nieuwe editie van magazine Zuid&Zo
Heeft u het al gelezen?

We hebben Zuid&Zo in een nieuw jasje gestoken! Deze editie praten we met Jitske, een ondernemer met passie voor bloemen. Ook nemen we een kijkje achter de schermen bij Hospice de Regenboog, waar Janneke en Jule vertellen over hun bijzondere werk. Naast de mooie artikelen leest u meer over wat de Ledenservice u te bieden heeft. Zo hebben we weer een goedgevulde activiteitenkalender, vindt u een compleet overzicht van ledenvoordelen en organiseren we voor het eerst onze Ledendagen in Toverland. Hopelijk zien we u op een van onze activiteiten! Heeft u het magazine nog niet ontvangen? Neem dan contact met onze administratie: we controleren graag samen met u uw gegevens. Klik hier voor het magazine.

Beleef Mozart's Requiem in de
Sint-Catharinakerk in Eindhoven
Zondag 1 mei 2022 | € 34,95 p.p.

Beleef Mozarts Requiem en Kronungsmesse met The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands. Het concert wordt geopend met het spectaculaire Miserere mei van Allegri, beroemd vanwege de hoge C’s voor sopraan. Het Requiem van Mozart werd door de film Amadeus bekend bij het grote publiek en is misschien wel het meest indrukwekkende werk van deze jonggestorven componist. Mozart schreef het vlak voor zijn eigen dood, in opdracht van een anonieme opdrachtgever. Het Requiem roept gevoelens van rouw, angst en verdriet op. Maar tegelijk ook hoop, licht en schoonheid. Bezoek dit concert nu met flinke korting: als lid van de Ledenservice betaalt u de exclusieve ledenprijs van € 34,95 per persoon (i.p.v. € 80,- per ticket). Bij elke bestelling ontvangt u ook een mooi geschenkpakket. Klik hier voor meer info.

Wie verdient er volgens u gratis deelname aan deze workshop?
Op maandag 25 april 2022 vindt de workshop 'Ontdek jezelf met bloemen' plaats in Veldhoven. Voor deze persoonlijke workshop mogen we één gratis plek weggeven t.w.v. € 65,-. Tijdens deze workshop leert u aan de hand van uw persoonlijkheid welke bloem het beste bij u past. Wie verdient het volgens u om deze bijzondere workshop bij te wonen? Stuur een mail naar info@ledenservicezuidzorg.nl, onder vermelding van 'Actie ontdek jezelf met bloemen' en vertel ons waarom. Wilt u zelf ook deelnemen? Dat kan, er is nog een aantal reguliere plaatsen beschikbaar. Klik hier voor meer informatie.

Klassieke Rubriek door Coen Jansen
Het is weer bijna Pasen! Voor deze gelegenheid heeft Coen Jansen speciaal voor u een paasspecial in elkaar gezet, met composities en liederen die bij deze tijd van het jaar passen. Coen aan het woord: "Wat Pasen voor u ook moge betekenen, het zal er één zijn die we niet gauw zullen vergeten. Nu we de coronapandemie dan eindelijk onder controle lijken te hebben, is er door de vreselijke oorlog in Oekraïne weer ander onheil. In de hoop mijn kleine steentje daaraan bij te dragen, maar ook om de Oekraïners een hart onder de riem te steken, wil ik deze keer openen met indrukwekkende Oekraïense koormuziek." Klik hier voor de nieuwe paasspecial.

Ga terug naar het overzicht

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.