Ledendagen in Toverland: bestel nu uw tickets!

Ledendagen in Toverland
Zaterdag 14 en zondag 15 mei 2022

Kom naar onze Ledendagen in Toverland! Ervaar meer dan 35 attracties en shows in de betoverende werelden van Attractiepark Toverland. Bij Toverland beleeft jong en oud een magisch mooie dag om nooit te vergeten. Bestel nu uw voordelige tickets via de knop!

In samenwerking met een aantal andere ledenorganisaties in het zuiden, organiseren wij de Ledendagen in Toverland op 14 en 15 mei 2022. Als lid van Ledenservice ZuidZorg ontvangt u flinke korting op dagkaarten; ook krijgt u een gratis parkeerticket bij uw bezoek en kunt u een voucher ophalen voor een gratis actiefoto voor één van de vijf fotoattracties (zie onderstaand overzicht).

Betreed Toverland via onze eigen ingang
Vanaf 10 uur gaan de poorten open via onze exclusieve ingang voor leden. U wordt ontvangen door onze poortwachters die u een goed bezoek wensen. Bij het scannen van uw dagkaarten ontvangt u direct een gratis parkeerticket (t.w.v. € 10,-) om 's avonds de parkeerplaats te verlaten. Toverland is op beide dagen geopend tot 18 uur.

Bezoek onze kraam voor de fotovoucher
Eenmaal binnen in het park staan alle ledenorganisaties klaar om hun leden te ontvangen. Vergeet u zich niet te melden bij de kraam van Ledenservice ZuidZorg! We ontmoeten u graag. Op vertoon van de Ledenpas 2022 ontvangt u een fotovoucher (t.w.v. € 7,50) om te gebruiken in één van de vijf fotoattracties. Een mooi aandenken!

Goed idee? Doe er iets mee!
samen maken we Brabant een beetje mooier

Wilt u graag iets voor uw omgeving betekenen, maar beschikt u niet over de (financiële) middelen om uw idee tot uitvoering te brengen? Ledenservice ZuidZorg helpt u graag verder! We ondersteunen onze leden bij het realiseren van kleinschalige initiatieven die Zuidoost- Brabant een beetje mooier maken. Originele ideeën die mensen met elkaar te verbinden. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een muziekavond of een (moes)tuindag in de wijk. Of maak mensen blij met het opknappen van een gezamenlijke ruimte. Klein gebaar, groot verschil! Hoe werkt het? Deel uw idee via onze website. Wordt uw idee gekozen? Dan denken we samen verder over de uitwerking, ondersteunen we u bij de uitvoering en bieden we een financieel steuntje in de rug. Brengt uw idee mensen samen of maakt het mensen blij? Stuur dan nu uw idee in!

Rondleiding in Theater de Schalm
Altijd al eens een kijkje willen nemen achter de schermen bij Theater de Schalm? Reserveer dan een plekje tijdens één van onze rondleidingen. Op vrijdag 8 april 2022 organiseren wij de eerste rondleiding. U wordt ontvangen met koffie/thee en wat lekkers, daarna zal de rondleiding starten. U wordt meegenomen achter de schermen: langs het toneel, de coulissen, de kleedkamers, de regiekamer en nog veel meer. U krijgt een kijkje achter deuren die anders gesloten blijven. Klik hier om u aan te melden.

Efkes Luisteren met Luc Vaesen
Deze week in Efkes Luisteren vertelt Luc over wat hij de laatste dagen weer voelt: de lentekriebels! Zeker met deze temperaturen is het heerlijk vertoeven buiten. Hij vertelt over zijn laatste optredens en wat dat een plezier met zich mee brengt. Het is tijd om de lente en het leven te vieren! Zoals Luc zelf adviseert: "Laat de lente maar komen! Mocht je nog niets gepland hebben de komende dagen. Regel maar even iets." Wij wensen u veel leesplezier met de nieuwe Efkes Luisteren. Lees hier de nieuwe Efkes Luisteren.

Ga terug naar het overzicht

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.