Fijne Feestdagen!

Alleen nog in 2021: nu 50% korting op het ViscoClimate Ultra matras
Als u lekker slaapt, voelt u zich uitgerust en heeft u meer energie. Maar wist u dat een goede nachtrust ook bijdraagt aan het behoud van uw geheugen? En het op peil houden van uw conditie? Daarom is een goed matras zo belangrijk. Medipoint adviseert u graag welke combinatie het beste bij u past. Als lid van de Ledenservice ontvangt u alleen dit jaar nog 50% korting op een ViscoClimate Ultra matras. Inclusief 10 jaar garantie en gratis bedbodemcheck door een slaapexpert. Ook wordt uw oude matras gratis meegenomen. Klik hier voor meer informatie.

Een muzikale kerstspecial van de Klassieke Rubriek door Coen Jansen
Een extra lange aflevering van de Klassieke Rubriek! Coen Jansen laat in deze kerstspecial verschillende componisten aan bod komen met mooie composities die bij de kerstperiode passen. Denk hierbij aan de componisten Francis Poulenc, Olivier Messiaen en natuurlijk Wolfgang Amadeus Mozart. Mocht u genoten hebben van de kerstspecial, een suggestie hebben voor een volgende aflevering of wilt u gewoon een vraag stellen? Onder elke aflevering kunt u een direct berichtje sturen aan Coen. Klik hier voor de Klassieke Rubriek.

Let op: vrijdag 31 december 2021 zijn we telefonisch niet bereikbaar.
Ga terug naar het overzicht

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.