Bekijk de nieuwe tarieven van de collectiviteitskorting 2022

Collectiviteitskorting 2022

Onlangs zijn de nieuwe tarieven van de collectiviteitskorting voor 2022 bekend gemaakt. Naast deze korting ontvangt u ook vele andere voordelen! Maakt u gebruik van onze collectiviteitskorting bij VGZ, CZ of Univé? Bekijk dan via onderstaande knoppen wat er bij uw verzekeraar verandert en wat de nieuwe voordelen voor het jaar 2022 zijn. Bent u wel bij een van deze partijen verzekerd, maar heeft u nog geen collectiviteitskorting lopen? Neem contact met ons op door te reageren op deze e-mail. We helpen u graag verder.

Kijk twee maanden gratis NLZIET
Met NLZIET kijkt u online televisie waar en wanneer het u uitkomt. Kijk op uw tablet, smartphone, laptop of op het grote scherm via de smart tv-app. U kunt programma's terugkijken van alle bekende Nederlandse tv-zenders. Met deze aanbieding kunt u maar liefst 2 maanden gratis NLZIET kijken. Heeft u al eerder een proefabonnement gehad of een huidig abonnement bij NLZIET? Dan ontvangt u één maand gratis. Hebt u nog geen Voordeelshop account aangemaakt? Met uw unieke code kunt u zich makkelijk aanmelden. Ga hier naar de online Voordeelshop.

Muzikale rubrieken van Luc en Coen
In deze aflevering van Efkes Luisteren komt Luc Vaesen met een klassieker van Herman van Veen. De Klassieke Rubriek van Coen Jansen viert al weer haar dertigste aflevering! Deze speciale aflevering is geheel gewijd aan één Franse componist: George Bizet. Bizet is vooral bekend vanwege zijn opera’s en de L'Arlésienne-suites, maar hij schreef ook symfonieën en liederen. Hij is enige tijd ook muziekcriticus geweest. Heeft u verzoekjes en/of tips voor Luc of Coen? Laat dan een reactie achter op de website. Klik hier voor Efkes Luisteren. Klik hier voor de Klassieke Rubriek.

Let op: vrijdag 31 december 2021 zijn we telefonisch niet bereikbaar.

Ga terug naar het overzicht

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.