Bijgeboekt: dagtochten Orchideeën Hoeve en Kermismuseum!

Ontdek De Orchideeën Hoeve met vlindertuin in Luttelgeest
Datum: dinsdag 23 november 2021
Prijs: € 65,95 p.p.

We brengen een bezoek aan De Orchideeën Hoeve in Luttelgeest. Bewonder duizenden orchideeën en neem een kijkje in de kwekerij waar bijzondere orchideeën op speciale wijze worden gekweekt. De vlindertuin is zeker het bezoeken waard! Bij aankomst in Luttelgeest ontvangt u koffie/thee met gebak, in de middag serveren we een heerlijke koffietafel met kroket. Bij vertrek krijgt u een prachtige orchidee aangeboden! Na het bezoek aan De Orchideeën Hoeve rijden we door naar restaurant Het Witte Huis en sluiten we af met een heerlijk diner.
Klik hier voor meer informatie over deze dagtocht.

Beleef de kerstsfeer in het Kermismuseum in Hilvarenbeek
Datum: woensdag 8 december 2021
Prijs: € 69,00 p.p.

Bij binnenkomst ziet u het hele museum in een adembenemende kerstsfeer. U wordt ontvangen met glühwein of een alcoholvrije cocktail. Daarna volgt een korte presentatie over het danspaleis. Geniet van de grote collectie draaiorgels en hun muziek in het danspaleis. Na de lunch met kroket is het tijd voor de kermis. U wordt verwend met muziek, poffertjes, popcorn en suikerspin. Er zijn verschillende spelletjes te doen en ook prijzen te winnen! Een advocaatje met slagroom staat ook voor u klaar. Na de gezellige middag vertrekken we naar een restaurant voor een afsluitend diner.
Klik hier voor meer informatie over deze dagtocht.

Reserveren
Voor deze dagtocht kunt u het beste telefonisch reserveren, door te bellen naar ons nummer: 085 - 822 07 60. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag, van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Ga terug naar het overzicht

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.