Nieuwsbrief: online activiteiten, klassieke concerten en meer

Elke week een ander online college!
Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan verzorgt de hele maand oktober en november een gratis online college, elke week met een ander onderwerp! Elke dinsdagavond kunt u online aanhaken voor een verrassend college over een boeiend onderwerp. De studentdocenten vertellen u alles over hun studies Kunstgeschiedenis, Neuropsychologie, Internationaal strafrecht, Archeologie en meer. Lijkt het u leuk om hier aan deel te nemen? Schrijf u dan in via onderstaande knop. Klik hier om u aan te melden.

Uitnodiging cyberwebninar Univé
Op dinsdag 9 november om 19.30 uur organiseert Univé in samenwerking met Surelock het Cyberwebinar. Tijdens het online webinar maken wij u op een interactieve manier bewust van veel voorkomende cyberongevallen. Welke online risico’s loopt u tegenwoordig? En wat zijn de meest voorkomende soorten van oplichting? Denk aan fraude via WhatsApp, Marktplaats en Tikkie maar ook aan phishing. Naast de tips voor het voorkomen van cyberrisico’s is er ook ruimte voor al uw vragen. Klik hier om u aan te melden.

Klassieke kerstmisconcerten
Dit jaar kunnen we u weer korting bieden op de concerten van Beleef Klassiek! Voor de concerten betaalt u geen 80 euro, maar 34,95 euro per ticket. Ook ontvangt u bij uw bestelling een geschenkpakket t.w.v. 70 euro! Gebruik online deze actiecode om gebruik te maken van de korting. Klik hier voor meer informatie.

23-12 Classical Christmas, Den Bosch
23-12 Messiah - GF Händel, Den Bosch
27-12 Messiah - GF Händel, Eindhoven

Wist u dat: hulp bij coronabewijs
Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het aanvragen van een QR-code in de CoronaCheck-app, bijvoorbeeld voor een restaurantbezoek of een avondje weg? De bibliotheek helpt u graag, zo ook in Eindhoven. U bent welkom bij het DigiCafé: u hoeft niet te reserveren. Klik hier voor meer informatie.

DigiCafé bij Bibliotheek Eindhoven
Emmasingel 22 (De Witte Dame)
Elke dinsdag- en zaterdagochtend van 11.00 tot 12.00 uur

Persoonlijke boodschap van de Sint
Verras uw kinderen of kleinkinderen met een unieke video van Sinterklaas! De Sint spreekt iedereen persoonlijk toe. De video wordt gepersonaliseerd aan de hand van de leeftijd en hobby's. De afspeelduur van de video is ongeveer 15 minuten. Ook ontvangt u vijf voorleesverhaaltjes cadeau. Via de Voordeelshop kost één video 14,95 euro. Hebt u nog geen Voordeelshop account aangemaakt? Met uw unieke code kunt u zich makkelijk aanmelden. Ga hier naar de online Voordeelshop.

Muzikale rubrieken van Luc en Coen
In deze aflevering van Efkes Luisteren praat Luc Vaesen over hét jaarlijkse herfstevenement van Zuidoost-Brabant: de marathon van Eindhoven. Hij sluit af met een klassieker van Herman van Veen. In de Klassieke Rubriek van Coen Jansen worden weer een aantal nieuwe Franse componisten besproken, waaronder Auber, Charpentier, Thomas, Adam en Offenbach. Heeft u verzoekjes en/of tips voor Luc of Coen? Laat dan een reactie achter op de website. Klik hier voor Efkes Luisteren. Klik hier voor de Klassieke Rubriek.

Ga terug naar het overzicht

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.