Zorgeloos wonen met Univé, korting op films van Pathé Thuis

Zorgeloos wonen met Univé
Oktober wordt ook wel de ‘woonmaand’ genoemd: veel mensen gaan of laten weer wat aan hun interieur doen. Niets is vervelender dan wanneer er wat met uw spullen of huis gebeurt. Bij Univé snappen ze dat. Daarom staan zij altijd snel voor u klaar met persoonlijke hulp. Ze laten u graag kennismaken met de woonverzekering van Univé. Als lid van Ledenservice ZuidZorg ontvangt u 5% korting op de woonverzekering. Maak een afspraak en kom erachter of de Univé woonverzekering wat voor u is. Klik hier voor meer informatie.

Declareer uw lidmaatschapsgeld
Bent u verzekerd bij VGZ én lid van Ledenservice ZuidZorg? Dan ontvangt u maandelijks collectiviteitskorting. Wat niet veel mensen weten, is dat VGZ ook uw lidmaatschapsgeld terug betaalt. Dit moet u jaarlijks wel zelf declareren. Om dit meer inzichtelijk te maken, heeft VGZ een video gemaakt. Deze video helpt u verder met het declareren van het jaarlijkse lidmaatschapsgeld van Ledenservice ZuidZorg. Dit bedrag wordt dan eenmalig op uw zorgpremie in mindering gebracht. Bekijk hier de video van VGZ.

Een film kijken met Pathé Thuis
Deze week lichten we weer een nieuwe actie uit van onze Voordeelshop. U kunt nu gebruik maken van 25% korting op een film van Pathé Thuis! Via onze Voordeelshop kunt u een voucher kopen van € 4,50 om online een film naar keuze te bekijken. Pathé Thuis biedt films die kort geleden in de bioscoop hebben gedraaid en meer. Hebt u nog geen Voordeelshop account aangemaakt? Met uw unieke code kunt u zich makkelijk aanmelden. Ga hier naar de online Voordeelshop.

Muzikale rubrieken van Luc en Coen
In de aflevering van Efkes Luisteren praat Luc Vaesen over de mooie nazomer en wat hem gelukkig maakt als artiest. Ook deze keer sluit hij af met een bijpassend nummer, ditmaal van Gerard Cox. In de Klassieke Rubriek van Coen Jansen worden weer een aantal nieuwe Franse componisten besproken. U komt meer te weten over Franck, Widor en Saint-Saëns. Heeft u verzoekjes of tips voor Luc of Coen? Laat dan een reactie achter op de site. Klik hier voor Efkes Luisteren. Klik hier voor de Klassieke Rubriek.

Ga terug naar het overzicht

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.