Infomiddag erfrecht, een voordeling dagje Volendam en meer!

Laatste plaatsen voor de infomiddag 'Erfrecht- en Nalatenschapsplanning'
Hebt u er wel eens over nagedacht of voor uw partner en uzelf alles goed is geregeld, als één van u komt te overlijden? En wat als u door ziekte of een ongeval niet meer zelf kunt beslissen? Al deze vragen komen aan bod tijdens de informatiemiddag op donderdag 5 augustus 2021 in Veldhoven. Deze middag is geheel gratis te bezoeken en wordt begeleid door Raadzaam Advies. Koffie/thee en wat lekkers staan voor u klaar. U kunt zich aanmelden via onderstaande knop. Klik hier voor alle info en aanmelden.

Het ZomerDoeBoek voor alle leden van Ledenservice ZuidZorg
We zijn blij dat we u dit jaar voor het eerst ook het ZomerDoeBoek kunnen aanbieden; 130 pagina's vol leuke artikelen, puzzels, recepten en meer. Een cadeautje van ons, voor u! Hebt u al meegedaan aan één van de winacties? Klik op onderstaande knop om uw antwoord door te geven. Hebt u het ZomerDoeBoek nog niet mogen ontvangen? Waarschijnlijk krijgt u het deze week per post binnen. We wensen u alvast een heerlijke zomer toe en veel leesplezier met het ZomerDoeBoek! Ga hier naar de winacties uit het boek.

Een voordelig dagje naar Volendam
Zin in een compleet dagje uit? Met de Voordeelshop betaalt u € 28,50 p.p. voor een complete dag Volendam. Dit arrangement bestaat uit een mooie boottocht, Volendamse suikerwafel met koffie/thee, bezoek aan Cheese Factory Volendam, het Droste Museum én het Marker huisje. Ook ontvangt u een foto in Volendamse klederdracht. Hebt u nog geen Voordeelshop account aangemaakt? Met uw unieke code kunt u zich makkelijk aanmelden. Ga hier naar de online Voordeelshop.

Muzikale rubrieken van Luc en Coen
In deze aflevering van Efkes Luisteren praat Luc Vaesen over zijn optreden bij het paardrennen in Wassenaar. Hij vertelt over de charme van de sport en de tegenstrijdigheden die hem opvallen tussen jong en oud. Met de Klassieke Rubriek van Coen Jansen blijven we bij de pracht van de Nederlandse klassieke werken. Deze week komt u meer te weten over Tristan Keuris en Theo Jeths. Met deze rubrieken wensen wij u weer veel lees- en luisterplezier! Klik hier voor Efkes Luisteren. Klik hier voor de Klassieke Rubriek.

Ga terug naar het overzicht

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.