Volgende week op de mat: ZomerDoeBoek 2021!

Een speciaal cadeautje voor u
We zijn blij dat we dit jaar voor het eerst ook het ZomerDoeBoek kunnen aanbieden; 130 pagina’s vol interessante artikelen, puzzels, recepten en meer! Een cadeautje van Ledenservice ZuidZorg, voor alle leden! Iedereen ontvangt in de week van 19 t/m 25 juli 2021 het ZomerDoeBoek op de deurmat.

Gelukkig is er stap voor stap steeds meer mogelijk. Ook wij zijn voorzichtig begonnen met het organiseren van activiteiten voor onze leden. We hopen in het najaar onze leden weer te kunnen ontmoeten tijdens een gezellige bijeenkomst, informatieve workshop of ledenavond. Houd het magazine Zuid&ZO, dat eind september bij alle leden op de mat valt, in de gaten voor de laatste informatie over onze activiteiten. Direct op de hoogte blijven? Klik hier om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

We wensen iedereen een heerlijke zomer toe en veel leesplezier met het ZomerDoeBoek!

Ga terug naar het overzicht

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.