Ontvang een gratis fotoboek via onze Voordeelshop!

Nieuwe winkel Univé in Eindhoven
Univé heeft een nieuwe winkel geopend in het centrum van Eindhoven. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen op de nieuwe ontmoetingsplek. De winkel bevindt zich aan de Vrijstaat 8. U kunt hier terecht voor advies op het gebied van verzekeringen, maar in de toekomst ook voor activiteiten. Deze activiteiten zullen zich vooral richten op preventie en beperken van risico's. Ook zullen er inbraakpreventieavonden en EHBO-trainingen gegeven worden. Wij houden u via onze nieuwsbrief op de hoogte van al deze activiteiten. Klik hier voor meer info over Univé.

Leden voor Leden initiatief
We kunnen en mogen steeds meer. Het organiseren van lokale initiatieven en activiteiten bloeit weer op. Wilt u iets betekenen voor een ander? Wij steunen graag uw initiatief! Heeft u een goed idee dat de maatschappij een beetje mooier maakt? Dat mensen in uw omgeving dichter bij elkaar brengt of er bijvoorbeeld voor zorgt dat zij plezier hebben, minder eenzaam zijn of langer thuis kunnen blijven wonen? Wij helpen graag om uw plannen te realiseren door uw initiatief een financieel steuntje in de rug te geven van maximaal 1.000 euro. Klik hier om de spelregels te lezen.

Gratis fotoboek van Smartphoto
Heeft u ook zoveel foto's op uw telefoon of computer staan? Zou het niet leuker zijn om ze mooi te laten bundelen in een fotoboek? Via de Voordeelshop kunt u nu een code aanvragen om een gratis fotoboek (maat M) met zachte kaft te bestellen! Gaat u liever voor een grotere maat? Dan ontvangt u 9,95 euro korting op uw grotere fotoboek. Heeft u nog geen Voordeelshop account aangemaakt? Met uw unieke code kunt u zich makkelijk aanmelden. Ga hier naar de online Voordeelshop.

Muzikale rubrieken van Luc en Coen
In deze aflevering van Efkes Luisteren praat Luc Vaesen over de terugkeer van het oude normaal en beschrijft hij de positieve omslag van zijn optredens in Alkmaar. Met de Klassieke Rubriek van Coen Jansen reizen we verder door Nederland en praat Coen over drie internationaal bekende componisten uit Nederland. Heeft u genoten van de afleveringen? Laat onder aan de pagina een berichtje of verzoekje achter voor Luc of Coen. Dat vinden ze leuk! Klik hier voor Efkes Luisteren. Klik hier voor de Klassieke Rubriek.

Ga terug naar het overzicht

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.