Voordeelshop: ga voordelig eropuit met korting!

Gratis online collegereeks Filosofie
U kunt zich nog steeds aanmelden voor de vierdelige online collegereeks 'Zijn wij ons brein?'. Let op: er zijn nog maar 10 plekken beschikbaar! Tijdens de colleges onderzoekt u samen de grote vraagstukken binnen de filosofie van de geest. De colleges vinden op vier achtereenvolgende maandagen plaats, startend op 31 mei 2021. De colleges worden wekelijks online via Zoom gegeven (handleiding inbegrepen). Deze reeks wordt u gratis aangeboden door Vegro en gegeven door stichting Oud Geleerd Jong Gedaan. Klik hier voor het aanmeldformulier.

Korting op rookmelderpakketten
Vanaf 1 juli 2022 is het in alle Nederlandse woningen verplicht om rookmelders te installeren. Samen met Brandpreventiewinkel hebben we twee mooie rookmeldersets samengesteld, met exclusieve ledenkorting voor u! De rookmelders van X-Sense zijn van hoge kwaliteit, klein en voldoen aan alle nodige eisen. Ook zijn ze gemakkelijk te bevestigen met de magnetische montageset. Wegens succes hebben we de actie met gratis verzending verlengd: de Ledenservice voorziet 100 extra pakketten van gratis verzending! Ga hier naar de exclusieve aanbieding.

Attractie- en dierenparken geopend!
Wilt u dit pinksterweekend eropuit met de (klein)kinderen? In de Voordeelshop vindt u vele kortingen op dagjes uit. Denk hierbij aan Madurodam, Walibi Holland, de Beekse Bergen, alle Plopsaparken, verschillende dierentuinen en meer. Vergeet niet de officiële website van het park te raadplegen voor de maatregelen die op dat moment gelden. Heeft u nog geen account aangemaakt? Met uw unieke code kunt u zich makkelijk aanmelden. Ga hier naar de online Voordeelshop.

Thermae 2000 opent haar baden
Thermae 2000 heeft haar deuren weer geopend. Alle verwarmde thermale binnen- en buitenbaden zijn weer geopend, evenals de bubbelbaden. Ontbijt, lunch en diner zijn ook weer mogelijk op hun nieuwe dakterras. Met nog een slag om de arm openen de sauna's zelf op 9 juni. Reeds gekochte vouchers mogen vanaf nu ook weer ingeleverd worden voor bezoek. Heeft u nog geen tickets? Via onze website kunt u met korting tickets aanschaffen voor arrangementen en overnachtingen. Klik hier voor meer informatie.

PSV Foundation docu Levenslang
PSV draagt al meer dan honderd jaar op een positieve manier bij aan de hedendaagse maatschappij. Sinds januari 2017 zijn de maatschappelijke activiteiten van PSV ondergebracht in de PSV Foundation. De komende weken delen we met u de docuserie 'Levenslang'. PSV volgde een jaar geleden het leven van vier PSV’ers, die allemaal baat hebben gehad bij de inzet van PSV Foundation. In deze serie vertellen zij hun aangrijpende verhalen. Bekijk hier het introductiefilmpje. Bekijk hier Levenslang aflevering 2.

Muzikale rubrieken van Luc en Coen
In Efkes Luisteren deelt troubadour Luc Vaesen zijn liefde voor muziek met u. In deze aflevering blikt Luc terug op warme herinneringen en moederdag. In de Klassieke Rubriek van Coen Jansen komt u meer te weten over klassieke componisten en muziek. Voor deze aflevering gaan we niet op reis: we blijven in Nederland! U komt meer te weten over de Nederlandse componist Jan Pieterszoon Sweelinch. We wensen u weer veel lees- en luisterplezier! Klik hier voor Efkes Luisteren. Klik hier voor de Klassieke Rubriek.

In verband met Pinksteren zijn we maandag 24 mei telefonisch niet bereikbaar.

Ga terug naar het overzicht

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.