Nieuw: exclusieve ledenactie bij Medipoint!

In verband met Pasen zijn we tweede paasdag (maandag 5 april 2021) telefonisch niet bereikbaar. Op Goede Vrijdag kunt u ons gewoon nog bellen.

Exclusieve ledenactie bij Medipoint
Vanaf donderdag 1 april 2021 hebben we in de winkel van Medipoint een exclusieve ledenactie voor u. U kunt kiezen uit twee pakketten met flinke ledenkorting. Het 'Ontspanningspakket' van 17,50 euro bevat speelkaarten met grote opdruk, een kaarthouder en een A4-vergrootglas om mee te lezen. Het 'Keukenpakket' van 30 euro bestaat uit een groenteschaar, vijf-in-één opener en een gehoekte kaasschaaf. Bij elk pakket krijgt u een pak ambachtelijke stroopwafels cadeau. Bekijk hier de speciale ledenactie.

De Ledenservice bij RTV Horizon
Heeft u ons gezien in de uitzending van RTV Horizon? Zo niet, dan kunt u het nu terugkijken door te klikken op onderstaande knop. In het programma 'Samen Sterk' vertelt onze voorzitter meer over Ledenservice ZuidZorg en komt ook troubadour Luc Vaesen voorbij met muziek. Wilt u meer van de muziek van de troubadour genieten? Op ons YouTube-kanaal staat het gehele concert van Luc, wat wij vorige zomer hebben opgenomen. Klik hier voor de tv-uitzending. Klik hier voor het hele concert van Luc.

Muzikale cursussen met korting
Denkt u af en toe: had ik maar een instrument leren bespelen? U bent nooit te oud om te leren. Met de online cursussen in onze Voordeelshop, kunt u gemakkelijk gebruik maken van het leermateriaal. U kunt kiezen uit een cursus piano, gitaar spelen of zangles. Een cursus kost normaal 69,95 euro, maar voor leden slechts 27 euro. Heeft u nog geen account aangemaakt? Met uw unieke code kunt u zich makkelijk aanmelden. Ga hier naar de Voordeelshop.

Muzikale rubrieken door Luc en Coen
In Efkes Luisteren deelt troubadour Luc Vaesen zijn liefde voor muziek met u. Met eigen verhalen en een mooi stuk muziek, zorgt hij dat u 'efkes' de tijd voor uzelf neemt. We duiken ditmaal wat dieper in de Nederlands kleinkunst. In de Klassieke Rubriek van musicus Coen Jansen komt u meer te weten over klassieke componisten en muziek. In deze aflevering staat wederom één belangrijke Russische componist centraal: Nikolai Rimsky-Korsakov. Klik hier voor Efkes Luisteren. Klik hier voor de Klassieke Rubriek.

Ga terug naar het overzicht

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.