Tour de Troubadour op tv en tijd voor positivi-tijd!

Tour de Troubadour bij RTV Horizon
Tijd voor wat muziek! Vorige zomer zijn we met Tour de Troubadour langs verschillende tehuizen geweest om een stukje muzikaal geluk te brengen. Onze huistroubadour Luc Vaesen bracht een klein opkikkertje in deze moeilijke tijd. Het optreden van de feestelijke middag in Geldrop wordt dit weekend op tv uitgezonden bij RTV Horizon. Mocht u niet kunnen wachten, dan kunt u de registratie van het optreden ook al bekijken via ons YouTube-kanaal. Klik hier voor de komende uitzending. Klik hier om direct het optreden te zien.

VGZ: het is tijd voor positivi-tijd!
Het is tijd voor positieve energie. Want zeker nu is het belangrijk om goed voor uzelf te zorgen. VGZ en Ledenservice ZuidZorg helpen u daar graag een handje bij. Op deze website vindt u handige tips, online workshops, apps en kleine geluksmomentjes om blij van te worden. Voor iedereen, ook als u niet bij VGZ verzekerd bent. Maak bijvoorbeeld gebruik van de mooie wandelroutes, download een gezond kookboek of leer in een online workshop piekergedrag om te zetten in iets positiefs. Ga hier naar de 21x positivi-tijd!

Een gezellige filmavond thuis
Bij Rakuten TV kunt digitaal films huren om gemakkelijk thuis te bekijken. Het aanbod is nieuw en divers: het zijn films die normaal gesproken in de bioscoop zouden verschijnen. In de Voordeelshop kunt u voor 3,50 euro een film van Rakuten TV aanschaffen. Mist u de verse popcorn? Dan is de Popcorn Maker wat voor u. Via de Voordeelshop krijgt u 25% korting. Heeft u nog geen account aangemaakt? Met uw unieke code kunt u zich makkelijk aanmelden. Ga hier naar de Voordeelshop.

Muzikale rubrieken door Luc en Coen
In de Klassieke Rubriek van musicus Coen Jansen komt u meer te weten over klassieke componisten en muziek. Deze week reizen we door Rusland en bespreekt Coen de Russische componist Tsjaikovski. In Efkes Luisteren deelt troubadour Luc Vaesen zijn liefde voor muziek met u. Met eigen verhalen en een mooi stuk muziek, zorgt hij dat u 'efkes' de tijd voor uzelf neemt. Gezien het mooie voorjaarsweer deelt hij met u een mooi lenteliedje. Klik hier voor Efkes Luisteren. Klik hier voor de Klassieke Rubriek.

Ga terug naar het overzicht

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.