Deel uw gedicht voor het nieuwe Opkikkertje!

Deel uw gedicht voor het Opkikkertje
In een uitzonderlijk tijd ontdekten we dat we met onze Opkikkertjes iets konden betekenen voor onze leden. Daarom krijgt u met Pasen van ons weer een nieuw Opkikkertje op de mat. We zijn echter nog op zoek naar een mooi, positief, hoopvol voorjaarsgedicht! Daar hebben we uw hulp bij nodig. Heeft u een mooi voorjaarsgedicht wat wij mogen publiceren? Deel dan nu uw bijdrage met ons. Wellicht wordt uw gedicht uitgekozen en gepubliceerd in het nieuwe Opkikkertje van april! Klik hier om uw gedicht door te geven.

3 Uurkes Vurraf bij Omroep Brabant
Alaaf! Dit jaar geen echte carnaval, maar toch zorgt Omroep Brabant er voor dat u thuis kunt genieten van veel muziek en gezelligheid! Op vrijdag 12 februari 2021 om 15.00 uur start carnaval in Brabant met 3 Uurkes Vurraf. Dit jaar wordt het wel anders dan anders. In plaats van een volle feesttent met verklede mensen, moeten we het dit jaar doen vanaf de bank. Is één middag carnaval niet genoeg voor u? Bekijk dan via onderstaande website de registratie van vorig jaar terug. Bekijk hier 3 Uurkes Vurraf 2020.

Culinaire tips: haal carnaval in huis!
Zonder worstenbroodjes geen carnaval! Ontdek in de online workshop worstenbroodjes maken hoe u ze in 1,5 uur bereidt. Bent u meer van de zoete dingen? Dan kunt u kiezen voor een online workshop Bossche bollen maken. Beide online workshops worden aangeboden voor de ledenprijs van 17 euro. Dat is inclusief thuispakket met benodigdheden. Heeft u nog geen account? Met uw unieke code kunt u zich gemakkelijk aanmelden. Ga hier naar de Voordeelshop.

Muzikale rubrieken door Luc en Coen
In Efkes Luisteren deelt troubadour Luc Vaesen zijn liefde voor muziek met u. Met eigen verhalen en een mooi stuk muziek, zorgt hij dat u 'efkes' de tijd voor uzelf neemt. Deze week richt hij zich natuurlijk op carnaval! In de Klassieke Rubriek van musicus Coen Jansen komt u meer te weten over klassieke componisten en muziek. Hij neemt u mee op een muzikale reis door verschillende landen. Deze week reizen we af naar Rusland. Klik hier voor Efkes Luisteren. Klik hier voor de Klassieke Rubriek.

Ga terug naar het overzicht

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.