Gelukskoekjes, gratis rollatorcheck en Pathé Thuis

Geluk in een tastbare vorm
In de decembereditie van het magazine Zuid&ZO kon u kans maken op één van de drie keramieke Gelukskoekjes van kunstenares Carla. Hierboven ziet u een foto van een van de winnaars. Met deze winactie hebben we veel mooie berichten en verhalen ontvangen. Daar willen we iedereen graag voor bedanken. Wilt u meer weten over de keramische Gelukskoekjes? U kunt nu het interview met kunstenares Carla van der Heiden-Vrijhoeven teruglezen via onderstaande website. Klik hier voor het interview.

Gratis rollatorcheck bij Medipoint
Bij Medipoint kunt u iedere eerste woensdag van de maand terecht om uw rollator gratis te laten controleren. Tijdens de check worden de wielen, remmen, handvatten, stabiliteit en het opklap-/vergrendelingsmechanisme gecontroleerd. Ook wordt gekeken of de rollator nog steeds is ingesteld op de juiste hoogte, zodat u een goede lichaamshouding heeft tijdens het lopen. U bent van harte welkom bij de Medipoint winkel, Doctor Cuyperslaan 38 in Eindhoven (van 10 tot 16 uur). Ga hier naar de pagina van Medipoint.

Korting op films bij Pathé Thuis
Deze week lichten we weer een nieuwe actie uit van onze Voordeelshop. U kunt nu gebruik maken van 25% korting op een film van Pathé Thuis! Via onze Voordeelshop kunt u een voucher kopen van € 4,50 om online een film naar keuze te bekijken. Pathé Thuis biedt films die kort geleden in de bioscoop hebben gedraaid en meer. Heeft u nog geen account gemaakt voor de Voordeelshop? Met uw unieke code kunt u zich gemakkelijk aanmelden. Ga hier naar de Voordeelshop.

Muzikale rubrieken door Luc en Coen
Elke nieuwsbrief sluiten we af met een muzikale noot. In Efkes Luisteren deelt onze huistroubadour Luc Vaesen zijn liefde voor muziek met u. Met eigen verhalen en een mooi stuk muziek, zorgt hij dat u 'efkes' de tijd voor uzelf neemt. In de Klassieke Rubriek van musicus Coen Jansen komt u meer te weten over klassieke componisten en muziekstukken. Hij neemt u mee op een muzikale reis door verschillende landen. Deze week reizen we naar Duitsland. Klik hier voor Efkes Luisteren. Klik hier voor de Klassieke Rubriek.

Ga terug naar het overzicht

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.