Tips voor thuis, de Voordeelshop en meer muziek

Uw mentale gezondheid op peil
Tijdens de coronacrisis hebben we minder sociaal contact en moeten we meer thuisblijven. Het is dus helemaal niet gek als u daardoor soms wat minder lekker in uw vel zit. Uit onderzoek van het Rode Kruis blijkt dat veel mensen zich af en toe eenzaam, angstig of somber voelen. Ook het gevoel van een onzekere toekomst speelt daarin een rol. Daarom is het belangrijk om uw mentale gezondheid in de gaten te houden. De tips van het Rode Kruis kunnen u daarbij helpen. Klik hier om de vijf tips te lezen.

Nieuw: Acties uit de Voordeelshop
Vanaf nu kunt u als lid gebruik maken van alle kortingen in de Voordeelshop. Zeker in deze tijd, is het fijn om af en toe wat tijd voor uzelf te nemen. Tijd om muziek te luisteren, iets te lezen of wat te puzzelen. Via onze Voordeelshop kan dat voordelig. U kunt nu 10 edities bestellen van Denksport Sudoku of Denksport Varia met 47% korting! Heeft u nog geen account gemaakt voor de Voordeelshop? Met uw unieke code kunt u zich gemakkelijk aanmelden. Ga hier naar de Voordeelshop en vraag uw unieke code aan.

Efkes Luisteren door Luc Vaesen
Luc wenst u een gelukkig nieuwjaar! Deze week in Efkes Luisteren vertelt Luc over dat de tijd naarmate je ouder wordt, sneller lijkt te gaan. Dit doet hem terug denken aan de jaarwisseling van 1999 naar 2000: het nieuwe millennium in. Wat betekent dit voor 2021? Hoop of toch angst? Lees hier meer over in de nieuwe rubriek. Deze keer sluit Luc af met een bekend nummer van Cat Stevens. Laat ook uw reactie achter via onderstaande pagina, dan komt het direct bij hem terecht. Veel plezier! Klik hier voor Efkes Luisteren.

Klassieke rubriek door Coen Jansen
In de laatste nieuwsbrief maakte Coen een feestelijk uitstapje met de special voor Kerstmis. Deze week zetten we de muzikale reis in Duitsland voort en gaan we luisteren naar een opwindend muziekwerk: Carmina Burana. Coen aan het woord: "Carmina Burana is een krachtig en opzwepend muziekstuk vol met voortstuwende ritmes. Mede dankzij de uitzonderlijke koor- en orkestbezetting maakt dit van elke uitvoering een heuse belevenis." Klik hier voor de vijftiende aflevering. Bekijk hier alle afleveringen terug.

Ga terug naar het overzicht

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.