Bekijk de nieuwe tarieven van de collectiviteitskorting

Collectiviteitskorting 2021
Onlangs zijn de nieuwe wettelijke tarieven van de collectiviteitskorting voor 2021 bekend gemaakt. Maakt u gebruik van onze collectiviteitskorting bij VGZ, CZ of Univé? Bekijk dan via onderstaande knoppen wat er bij uw verzekeraar verandert en wat uw nieuwe korting voor het jaar 2021 bedraagt.

Efkes Luisteren door Luc Vaesen
In de laatste Efkes Luisteren van dit jaar vertelt Luc Vaesen over de realiteit waar we ons nu in bevinden. "Ik lees de grote koppen in de krant. Ik hoor de interviews met zovelen die geschokt zijn dat het nu toch zo ver is moeten komen. [...] Ik weet de directe oplossingen ook niet. Ik ben tenslotte maar een eenvoudige artiest en liedjesschrijver, die zijn heil zoekt in het brengen van mooie muziek en hopelijk zoveel mogelijk mensen daarvan laat genieten." Luc sluit het jaar af met een van zijn eigen nummers.
Ga hier naar zijn nieuwe rubriek.

Klassieke rubriek door Coen Jansen
Het hele jaar hebben we mogen genieten van de rubriek van Coen Jansen! We onderbreken zijn reeks afleveringen voor een speciale kersteditie. Coen aan het woord: "Kerstmis wordt over de hele wereld gevierd, daarom staat er in deze speciale kerstaflevering een greep van kerstmuziek van over de hele wereld voor u klaar; hele oude en nieuwe, bekende en minder bekende, vocale en instrumentale, feestelijke en ingetogen, religieuze en wereldlijke muziek."
Klik hier voor de kersteditie 2020.
Bekijk hier alle afleveringen terug.

In verband met de feestdagen zijn wij telefonisch niet bereikbaar op 25 december 2020, 31 december 2020 (na 12.00 uur) en 1 januari 2021.

Ga terug naar het overzicht

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.