Dinoweken in ZooParc Overloon en een nieuwe winactie!

Win een mondkapje in onze kleuren!
Maak kans op een mondkapje, handgemaakt door studenten van SiNTLUCASNXT! De kapjes worden gemaakt in de huiskleuren van de Ledenservice: donkerblauw stof met lichtgroene elastiek. Met deze winactie steunt Ledenservice ZuidZorg de SiNTLUCASNXT Conceptstore. Dit initiatief geeft studenten de mogelijkheid om extra vlieguren te maken in hun ambachtelijk vak. Wilt u kans maken op één van de 25 mondkapjes? Geef uw gegevens dan door via onderstaande pagina. De winnaars krijgen bericht.
Ga hier naar de pagina en doe mee!

Dinoweken in ZooParc Overloon
Vanaf vandaag zijn de pretparken, dierentuinen en musea weer geopend! Om dat te vieren zijn de Dinoweken in ZooParc Overloon verlengd tot en met 13 december 2020. Zet een stap terug in de tijd en ga op ontdekkingsreis in het tijdperk van de dino’s. Langs de wandelroute ontdekt u 14 verschillende dino’s, waaronder een Tyrannosaurus Rex! Opgepast, sommige dino’s zijn levensecht en kunnen zelfs bewegen en geluid maken. Uiteraard zijn er extra coronamaatregelen in acht genomen om de veiligheid te kunnen waarborgen.
Klik hier voor tickets met ledenkorting!

Efkes Luisteren door Luc Vaesen
Deze week in Efkes Luisteren vertelt Luc over zijn voorliefde voor het Franse Chanson en hoe hij op jonge leeftijd accordeon leerde spelen. "Ik was amper elf en mijn vader had bedacht dat het wel een leuk idee was om mij op accordeonles te sturen. Niet via een of andere moderne muziekschool. Nee, gewoon, zoals dat ging bij ons in het dorp, via iemand die hij kende die weer iemand kende die accordeon speelde. En die zou mij dat gaan leren." Neem efkes de tijd voor uzelf, en geniet ervan!
Ga hier naar zijn nieuwe rubriek.

Klassieke rubriek door Coen Jansen
Deze week zetten we onze muzikale reis voort in Duitsland, en beginnen we bij de beroemde componist Johann Sebastian Bach. Coen Jansen aan het woord: "In deze aflevering wil ik u een paar proeven van bekwaamheid laten beluisteren die door J.S. Bach zijn gecomponeerd. Bach; in zijn tijd vooral beroemd als virtuoos organist, maar tegenwoordig wordt hij als één van de beroemdste en grootste componisten aller tijden beschouwd."
Klik hier voor de dertiende aflevering.
Bekijk hier alle afleveringen terug.

Ga terug naar het overzicht

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.