De Dag van de Mantelzorg en nieuwe muziek

Vorige week ontving u per post de speciale editie van Zuid&ZO. In deze editie stelt een aantal samenwerkingspartners zich aan u voor. Heeft u de puzzel al ingevuld? Geef hier uw antwoord door en maak kans op bloemen!

De Dag van de Mantelzorg 2020
Dinsdag 10 november 2020 is het de jaarlijkse Dag van de Mantelzorger. Op deze dag wordt er extra aandacht besteed aan dit onderwerp. Samen met Mantelzorgmakelaars Nederland hebben we een informatieve video gemaakt. De Mantelzorgmakelaar ontzorgt mantelzorgers en nemen regeltaken over op het gebied van wonen, zorg, welzijn, inkomen, wet- en regelgeving en verzekeringen. Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Klik hier voor het informatieve filmpje. Klik hier voor meer informatie.

'Sfeerimpressie ALV 5 juni 2019'
Deze week blikken we terug op onze allereerste Algemene Ledenvergadering in 2019. Tijdens deze avond stelde het nieuwe bestuur zich voor aan de aanwezigen en werd de ledenraad gekozen door de leden. De vergadering werd muzikaal afgesloten met een optreden van Songfestivalwinnaar Lenny Kuhr. Dit jaar kon de avond, net als vele andere evenementen, helaas niet plaatsvinden. We hopen dat we er volgend jaar weer een informatieve en gezellige avond van kunnen maken! Ga hier naar de sfeerimpressie video.

Efkes Luisteren door Luc Vaesen
Het is weer tijd om efkes wat tijd voor uzelf te nemen. In de derde 'Efkes Luisteren' spreekt Luc over deze tijd van het jaar, de periode waarvan men denkt: "Goh, het jaar is al bijna weer voorbij.." Luc brengt een persoonlijk verhaal, waar veel van ons zich in zullen herkennen. Ook sluit hij af met een toepasselijk nummer. Luc hoort graag wat u van de muziek en de nieuwe rubriek vindt. Laat uw reactie via onderstaande pagina achter, dan komt het direct bij hem terecht. Geniet ervan! Klik hier voor zijn derde rubriek.

Klassieke rubriek door Coen Jansen
Deze week ontvangt u al weer de laatste aflevering over Amerika. In de volgende nieuwsbrief zetten we onze muzikale reis voort in Duitsland. Coen Jansen aan het woord over deze week: "In deze aflevering leest u over drie veel uitgevoerde, bejubelde en nog levende Amerikaanse componisten. Dit zijn John Adams (componist en dirigent), Eric Whitacre (populaire musici) en Philip Glass (pionier van de minimal music). Ik wens u heel veel luistergenot." Klik hier voor de twaalfde aflevering. Bekijk hier alle afleveringen terug.

Ga terug naar het overzicht

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.