Nogmaals een klein Opkikkertje voor u

Houd deze week uw brievenbus in de gaten: het derde Opkikkertje komt eraan! We krijgen elke keer weer hartverwarmende reacties en leuke inzendingen. We hebben daarom weer ons best gedaan op een nieuwe versie voor u!

Geniet van Tour de Troubadour
Deze zomer hebben we verschillende verzorgingshuizen bezocht met Tour de Troubadour. Dit muzikale initiatief is opgezet om onze leden en andere bewoners een klein Opkikkertje te geven. Op woensdag 17 juni 2020 hebben we de bewoners van WoonincPlusVitalis Engelsbergen, Maximiliaan, DeHagen en residentie Genderstate in Eindhoven verrast met een muzikaal optreden van Luc Vaesen. Iedereen kon vanaf het eigen balkon of buiten op een veilige afstand genieten van de troubadour. Deze middag hebben we vastgelegd op video, zodat ook u kunt genieten van dit mooie optreden. Klik op bovenstaande knop om de registratie van deze middag te bekijken.

Meld u aan voor een Bingomiddag!
U bent van harte welkom op één van onze Bingomiddagen! Onder het genot van een kop koffie/thee en wat lekkers kunt u meespelen voor leuke prijzen. Deze middag wordt u geheel gratis aangeboden. Ook zal troubadour Luc Vaesen een optreden verzorgen in de pauze. Inderdaad, dit is dezelfde artiest van bovenstaande video! Beide middagen starten om 14.00 uur en eindigen rond 16.00 uur. De volgende middagen staan gepland: 08-10 Bingo Geldrop in Hofdael en 22-10 Bingo Veldhoven in De Schalm. Klik hier om u aan te melden.

Workshop Bloemschikken
Op dinsdag 27 oktober 2020 vindt tweemaal de workshop Bloemschikken plaats in Dorphuis Acht in Eindhoven. U kunt zich inschrijven voor de middag- of avondgroep. De middaggroep start om 14.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Schrijft u zich in voor de avond? Dan bent u van 19.00 tot 21.00 uur van harte welkom. Ook deze workshop wordt u geheel gratis aangeboden als lid van Ledenservice ZuidZorg. U mag zelfs een gratis introducé meenemen. Tijdens deze workshop gaat u uw eigen fleurige herfststuk maken met mooie bloemen. Klik hier om u aan te melden.

Ga terug naar het overzicht

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.