We nodigen u graag uit voor onze Bingo!

Nu de richtlijnen van het RIVM het weer toestaan, maken wij ook voorzichtig weer een begin met het organiseren van activiteiten. Kleinschalige middagen waarbij veiligheid uiteraard voorop staat. Lees snel verder voor meer info en meld u aan!

Uitnodiging Bingo in Bergeijk
U bent van harte welkom op onze eerste Bingomiddag in Bergeijk! Onder het genot van een kop koffie/thee en wat lekkers kunt u meespelen voor leuke prijzen. Deze middag wordt u geheel gratis aangeboden. Er staan nog meer Bingo's op de planning in Geldrop, Veldhoven, Best en Valkenswaard. Houd voor deze Bingo's onze komende nieuwsbrief en de website in de gaten. Klik hier om u aan te melden.

Uitnodiging informatiemiddag 'Erfrecht- en Nalatenschapsplanning'
Heeft u er wel eens over nagedacht of voor u en uw partner alles goed geregeld is als één van u komt te overlijden? En wat als u door ziekte of een ongeval niet meer zelf kunt beslissen? Al deze vragen komen aan bod tijdens de informatiemiddag op donderdag 17 september 2020 in Bergeijk. Deze middag is geheel gratis te bezoeken en wordt begeleid door Raadzaam Advies. Er wordt gezorgd voor een kop koffie/thee en wat lekkers. Aanmelden kan tot 15 september 2020! Klik hier voor alle info en aanmelden.

Kom naar de Eropuit dag van Medipoint op 18 september 2020
Ontdek welke mogelijkheden er zijn om comfortabel en veilig mobiel te blijven. Plan uw een-op-een adviesgesprek, samen met maximaal één iemand anders, over mobiliteitsproducten. Deze dag zijn er namelijk veel verschillende modellen beschikbaar, tot wel 30% korting! U kunt zich nu gratis inschrijven via onderstaande site en wees zeker van advies. Komt u liever op de dag zelf langs? Dan kijken zij direct of er plek is. U bent van 10 tot 16 uur welkom op de Doctor Cuyperslaan 38 in Eindhoven. Klik hier om u aan te melden.

Ga terug naar het overzicht

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.