Nieuwe informatiemiddag en workshop!

Uitnodiging informatiemiddag 'Erfrecht- en Nalatenschapsplanning'
Heeft u er wel eens over nagedacht of voor u en uw partner alles goed geregeld is als één van u komt te overlijden? En wat als u door ziekte of een ongeval niet meer zelf kunt beslissen? Al deze vragen komen aan bod tijdens de informatiemiddag op donderdag 17 september 2020 in Bergeijk. Deze middag is geheel gratis te bezoeken en wordt begeleid door Raadzaam Advies. Er wordt gezorgd voor een kop koffie/thee en wat lekkers. Aanmelden kan via onderstaande knop. Klik hier voor alle info en aanmelden.

Uitnodiging interactieve workshop 'Goed Voorbereid op Noodsituaties'
Rode Kruis District Brabant-Zuidoost verzorgt de cursus 'Goed Voorbereid op Noodsituaties'. Leer tijdens deze workshop hoe u veelvoorkomende risico’s in uw directe leefomgeving voorkomt. U krijgt handige tips en uitleg hoe u deze kunt toepassen. Denk bijvoorbeeld aan extreem weer, brand, vallen en babbeltrucs. Maandag 7 september 2020 in Eindhoven wordt de eerstvolgende workshop gehouden. Er staan meerdere data op onze website. Aanmelden kan via onderstaande knop. Klik hier voor alle info en aanmelden.

Boodschappen aan huis van SPAR
De Maaltijdservice heeft een leuk nieuwtje! Vanaf nu kunt u bij De Maaltijdservice ook boodschappen bestellen en laten bezorgen. Daarvoor zijn zij een samenwerking aangegaan met de supermarkt SPAR. Om het u gemakkelijk te maken heeft SPAR een handig 'boodschappenlijstje' voor u gemaakt. Daarop staan verschillende populaire producten die u kunt kiezen en bestellen. De boodschappen worden alleen met de maaltijden geleverd door de vaste vertrouwde vrijwilligers. Bekijk onze website en download de folder. Ga hier naar de website.

Muzikale rubriek | Aflevering 9
Onze muzikale rubriek reist door naar de Verenigde Staten van Amerika! Coen Jansen aan het woord: "In deze aflevering staan drie giganten uit de Amerikaanse muziekgeschiedenis centraal die u allemaal wel zult kennen: George Gershwin, Samuel Barber en Scot Joplin." Wilt u de vorige acht afleveringen nog eens terugkijken? Dat kan! Klik op onderstaande knop om naar alle oude afleveringen te gaan. Onder elke aflevering kunt u ook een reactie versturen naar Coen Jansen. Klik hier voor de negende aflevering. Bekijk hier alle afleveringen terug.

Ga terug naar het overzicht

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.