Nieuw: bezoek Thermae 2000 in Valkenburg!

We hebben een nieuwe samenwerkingspartner: Thermae 2000 in Valkenburg. Lees hieronder meer over onze nieuwe ledenactie waar u direct gebruik van kunt maken. Ter info: de volgende nieuwsbrief wordt pas in week 35 verstuurd.

NIEUW Thermae 2000 in Valkenburg
In het groene hart van Zuid-Limburg, op de top van de befaamde Cauberg, ligt wellnesscentrum Thermae 2000. Plons in de warme thermale binnen- en buitenbaden met water uit eigen bron, bubbel in de whirlpools en ontspan in de vele sauna’s en stoombaden. Als lid van Ledenservice ZuidZorg ontvangt u voortaan € 15,00 korting op een dagentreevoucher. U betaalt dus maar € 22,50 in plaats van € 37,50. Dat is 40% korting op de reguliere entreeprijs! Het wordt aangeraden uw verblijf van tevoren te reserveren via de website. Klik hier voor meer informatie.

Internationaal Klompenmuseum
Klompen, daar weten we als Nederlanders natuurlijk alles van. Maar niets is minder waar. Leer nieuwe dingen en kom meer te weten in deze digitale rondleiding van het Internationaal Klompenmuseum in Drenthe. Wist u bijvoorbeeld dat er in Nederland nog steeds dertien klompenmakers zijn? De klassieke Amsterdamse klomp, die aan de sleutelhanger van menig toerist hangt, is natuurlijk het meest bekende voorbeeld. Maar er zijn er nog zoveel meer. Veel kijkplezier! Bekijk hier de digitale rondleiding.

Digitale rondvaart door Den Bosch
De Jeroen Bosch vaarroute op de Binnendieze staat geheel in het teken van de beroemde kunstschilder Jheronimus Bosch. Deze kunt u nu vanuit thuis bekijken! U vertrekt vanaf de steiger Zuidwal/Oude Dieze, vaart eerst gedeeltelijk onder de stad door en vervolgens door het Hellegat: spannend, donker en smal. Via de Singelgracht vaart u naar De Groote Hekel. De vaartocht wordt vervolgd tot het Herman Moerkerkplein. Langs de route staan kunstbeelden uit de schilderijen van Jeroen Bosch. Ga hier naar de digitale rondvaart.

Muzikale rubriek | Aflevering 8
Deze week ontvangt u de laatste aflevering over Italië, met als thema Filmmuziek. Coen Jansen: "De Italiaanse filmindustrie is in de 21e eeuw geen grootmacht meer, maar in Hollywood en andere Europese landen doen ze voor de muziek nog altijd graag een beroep op Italiaanse componisten. The Godfather, The Good, the Bad and the Ugly, Once Upon a Time in the West, Intouchables: films met iconische muziek van wereldberoemde Italiaanse componisten, die in ons aller collectieve geheugen is gegrift." Klik hier voor de achtste aflevering.

Ga terug naar het overzicht

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.