Heeft u het magazine al gelezen?

Heeft u het magazine ontvangen en zelfs de puzzel al gemaakt? Geef dan zo snel mogelijk uw antwoord door om mee te doen aan de prijsvraag! Klik hier om uw puzzelantwoord door te geven en kans te maken op een verrassing.

Workshops van het Rode Kruis
Onze partner Rode Kruis District Brabant-Zuidoost verzorgt weer workshops en cursussen. Zo bieden zij de workshop 'Goed Voorbereid' geheel gratis aan! Leer tijdens deze workshop hoe u veelvoorkomende risico’s in uw directe leefomgeving voorkomt. U krijgt handige tips en uitleg hoe u deze kunt toepassen. Een klassikale 'EHBO-cursus' is ook weer beschikbaar. Bent u aanvullend verzekerd? Dan is er een grote kans dat uw zorgverzekeraar deze cursus vergoedt. Dit kunt u direct navragen bij uw eigen verzekeraar. Ga hier naar het hele overzicht.

Zuid&ZO Zomereditie 2020
Het nieuwe magazine is uit! In deze zomerse editie leest u onder andere het verhaal van dierenverzorger Max uit ZooParc Overloon, komt u meer te weten over de inzet van het Rode Kruis en kunt u weer meedoen aan onze prijsvraag puzzel! Ook leest u meer over het Leden voor Leden initiatief waar u zich nog steeds voor kunt aanmelden. Heeft u het magazine nog niet ontvangen? Neem dan contact met onze administratie: we controleren graag samen met u uw contact- en adresgegevens. Lees hier alles over de zomereditie.

Controleer plekken op uw huid
Naast goed smeren met zonnebrand is het verstandig regelmatig uw huid te controleren, zodat u indien nodig op tijd de juiste zorg kunt zoeken. Dat checken kan heel eenvoudig met de medische app van SkinVision. SkinVision is een veilige medische app voor het controleren van plekken op uw huid. Door het maken van een foto vertelt de app u binnen 30 seconden of er een verhoogd risico is en adviseert over aanbevolen vervolgstappen. SkinVision stelt haar dienst t/m 31 juli 2020 kosteloos beschikbaar. Klik hier voor meer informatie.

Muzikale rubriek | Aflevering 7
Musicus Coen Jansen aan het woord: "In deze zevende aflevering kunt u gaan genieten van drie werken van de Italiaanse componisten Saverio Mercadante en Ottorino Respighi. Saverio Mercadante was componist en leraar. Hij wordt beschouwd als een belangrijke hervormer van de Italiaanse opera. Ottorino Respighi was een Italiaans componist die de Russische orkestkleur en een deel van de harmonische technieken van de Duitser Richard Strauss in de Italiaanse muziek op sublieme wijze samenbracht." Klik hier voor de zevende aflevering.

Ga terug naar het overzicht

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.