Een zomereditie van Zuid&ZO komt eraan!

Het zomerse zonnetje begint geleidelijk aan weer door te breken in Nederland. Naast de nieuwsbrief ontvangt u aankomende week per post de nieuwe editie van het magazine Zuid&ZO! Kortom, genoeg redenen om even te ontspannen.

5% korting op de rechtsbijstandverzekering van Univé
U bestelt online een nieuwe fiets en verheugd zich op de aankoop maar deze wordt niet bezorgd. Heeft u een rechtsbijstandverzekering nodig van Univé dan helpt Univé rechtshulp u graag bij zulke juridische conflicten of vragen. Zo staat u er niet alleen voor. U bepaalt zelf welke risico’s u wilt verzekeren. U bent al verzekerd vanaf € 3,44 per maand. Als lid van Ledenservice ZuidZorg ontvangt u 5% korting op de premie. Bereken uw premie via de site. Klik hier voor meer informatie.

Kleur en knutsel mee met de NS
Speciaal voor de kinderen: kleuren en knutselen met de NS! Met de vakantie in aantocht is dit het ideale vermaak op een regenachtige zomerdag. Vanaf nu kunt u de NS in huis halen met het "Knutsel je eigen conducteurspet"-pakketje, inclusief dagkaartje mét code om zelf te scannen. Dit dagkaartje werkt uiteraard niet op de stations, maar is thuis wel te scannen met de camera van uw mobiele telefoon. Via onderstaande pagina kunt u ook verschillende kleurplaten downloaden om vervolgens uit te printen. Bekijk hier al het knutselmateriaal.

Digitaal door Amsterdamse musea
Onze hoofdstad Amsterdam heeft qua musea en cultuur veel te bieden. Gelukkig is er weer veel geopend voor publiek. Echter is er nog genoeg digitaal aanbod voor de mensen die het liever vanuit huis willen beleven. Op de site van I AMsterdam vindt u een pagina met Amsterdamse musea die u vanuit huis kunt bezoeken. Bezoek het Stedelijk museum, geniet van de kunst uit het Van Gogh Museum, loop rond in Het Scheepvaartmuseum of neem een kijkje bij de verschillende proeven van het NEMO Science Museum. Bezoek hier de verzamelpagina.

Muzikale rubriek | Aflevering 6
Coen Jansen aan het woord: "Bij muzikale afleveringen over Italië kan opera natuurlijk niet ontbreken. In deze aflevering staat een specifiek en uiterst populair operagenre centraal; het belcanto. U kunt een puur willekeurige, overbekende en minderbekende, maar prachtige selectie uit dit repertoire beluisteren, dat zijn grote bloeitijd in de eerste helft van de 19e eeuw beleefde." Voor deze aflevering wensen we u niet alleen kijk- en luisterplezier, maar ook veel genot met het meezingen van bekende stukken uit dit operagenre! Klik hier voor de zesde aflevering.

Ga terug naar het overzicht

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.