Nieuwe maand, nieuwe ledenacties!

Op woensdag 24 juni 2020 zijn we weer op pad geweest met Tour de Troubadour! De bewoners van Archipel Nazareth in Best hebben buiten mogen genieten van het muzikale optreden. Bekijk hier de foto's op onze Facebook.

Tour door Rijksmuseum Boerhaave
Wat zijn de belangrijkste ontdekkingen uit onze Nederlandse geschiedenis op het gebied van wetenschap? Welke onderzoekers zaten daarachter en hoeveel impact hebben hun ontdekkingen op ons leven van vandaag? In de tentoonstelling ‘Kosmos: Kunst & Kennis’ gaat u op verkenningstocht langs de maan, de planeten en de sterren. U vindt hier alles over kunst- en cultuurhistorie, van de Romeinse tijd tot nu. Bekijk de video's en beleef de wondere wereld van kosmos, kunst en kennis! Bezoek hier de virtuele tour.

FocusCura introduceert cAlarm
Met cAlarm personenalarmering van FocusCura kunt u altijd en overal alarm slaan. Een veilig gevoel. Ook als u alleen woont. Wilt u personen-alarmering aanschaffen zonder dat er een installateur aan huis komt? Wij snappen dat u voorzichtig bent met wie u in uw huis laat, zeker in deze tijden. Het coronavirus vraagt om 1,5 meter afstand, iets waar onze monteurs altijd rekening mee houden. Vindt u het toch geen prettig idee dat iemand u thuis bezoekt? Dan heeft FocusCura iets nieuws: cAlarm zelfinstallatie! Lees hier alles over cAlarm.

Overnachten bij EIGENTIJDSERF
Graag brengen we u op de hoogte van onze nieuwste ledenactie: overnachten bij EIGENTIJDSERF in Westelbeers! In dit prachtige natuurgebied kunt u helemaal tot rust komen. Het erf ligt in het gebied ‘Het dal van de Groote Beerze’ in de Brabantse Kempen. Er is een arrangement samengesteld speciaal voor leden van Ledenservice ZuidZorg. Zo kunt u dit jaar veilig op vakantie in eigen land. De actieperiode geldt van vrijdag 10 juli t/m maandag 31 augustus 2020. U kunt het complete arrangement bekijken op onze website. Ga hier naar de website voor meer info.

Muzikale rubriek | Aflevering 5
Deze week draait het om een geheel nieuw muzikaal land: Italië! De komende vier afleveringen zullen in het teken staan van dit Mediterrane land. De muzikale stukken worden wekelijks aangevuld met een interessante tekstuele toelichting, verzorgd door musicus Coen Jansen. In deze aflevering staan componisten Giovanni da Palestrina en Andrea Gabrieli centraal. Terwijl u aan het genieten bent van de muziek, kunt u meer te weten komen over hun levensverhalen. We wensen u weer veel luisterplezier! Klik hier voor de vijfde aflevering.

Ga terug naar het overzicht

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.