Tour de Troubadour, collecte Rode Kruis en meer

In deze nieuwsbrief vertellen wij u graag over onze Tour de Troubadour; een nieuw initiatief van Ledenservice ZuidZorg. U kunt ook weer luisteren naar onze muzikale rubriek en besteden we aandacht aan het Rode Kruis.

Tour de Troubadour
Op woensdag 17 juni 2020 hebben we de bewoners van WoonincPlusVitalis Engelsbergen, Maximiliaan, DeHagen en residentie Genderstate in Eindhoven verrast met een muzikaal optreden van Luc Vaesen. Iedereen kon vanaf het eigen balkon of buiten op een veilige afstand genieten van de troubadour. Ledenservice ZuidZorg zal de komende weken met Tour de Troubadour ook andere locaties bezoeken, onder andere in Best en Valkenswaard. Dit initiatief is opgezet om onze leden een klein Opkikkertje te geven. Bekijk hier de foto's op Facebook.

Online collecte van het Rode Kruis
De collecte voor het Rode Kruis van 21 t/m 27 juni 2020 in Brabant-Zuidoost vindt dit jaar digitaal plaats. Zij zetten zich vanaf het begin van de coronacrisis al in om te helpen. De vrijwilligers van het Rode Kruis ondersteunen onder andere ziekenhuizen, pakken voedselpakketten in en delen ze uit, doen boodschappen voor de kwetsbaren en geven advies en een luisterend oor. Mocht u willen doneren, dan kunt u via onderstaande knop een stapsgewijze instructie downloaden om gemakkelijk uw donatie over te maken. Klik hier voor meer informatie.

Leden voor Leden initiatief
Iets betekenen voor een ander? Wij steunen uw initiatief! Heeft u een goed idee dat de maatschappij een beetje mooier maakt? Dat mensen in uw omgeving dichter bij elkaar brengt of er bijvoorbeeld voor zorgt dat zij plezier hebben, minder eenzaam zijn of langer thuis kunnen blijven wonen? Wij helpen graag om uw plannen te realiseren door uw initiatief een financieel steuntje in de rug te geven van maximaal € 1.000,-. We willen u vragen bij het indienen van het verzoek rekening te houden met de huidige richtlijnen van het RIVM. Ga hier naar de het aanvraagformulier.

Muzikale rubriek | Aflevering 4
De aflevering van deze week zal de laatste zijn in de categorie Spanje. Vanaf volgende week kunt u vier weken lang gaan genieten van de Italiaanse muziek! Maar voor deze keer wensen wij u nog veel plezier met de Spaanse klanken die Coen Jansen speciaal voor u heeft geselecteerd. Coen Jansen aan het woord: "In deze aflevering een willekeurige bloemlezing uit de rijke muziekgeschiedenis van Spanje, van vroege Moorse en volksmuzikale invloeden tot en met 20e eeuwse muziek. Heel veel luistergenot." Klik hier voor de vierde aflevering.

Ga terug naar het overzicht

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.