We hebben weer nieuwe tips geselecteerd!

In verband met Hemelvaart ontvangt u deze keer onze nieuwsbrief een dagje eerder. We hebben speciaal voor u zeven nieuwe tips geselecteerd, zodat u deze vreemde dagen wat makkelijker door komt. Veel lees- en kijkplezier!

Tina Turner Musical mini-concert
Hoofdrolspeelster Nyassa Alberta en de band van TINA: De Tina Turner Musical kunnen niet langer stil blijven zitten. Ze besloten om vanuit huis samen een mini-concert te geven. U kunt nu losgaan op ‘Nutbush City Limits’ en ‘Proud Mary’, gespeeld met dezelfde passie en energie als op het podium. Bekijk hier het TINA mini-concert.

Loop mee door Nederlandse steden
In elke stad ziet het straatbeeld er nu anders uit dan voorheen. Het is minder druk, we lopen op anderhalve meter afstand en vele zaken en winkels zijn nog steeds gesloten. Bezoek nu via onze site verschillende steden en hun bezienswaardigheden in Nederland, met de levendigheid van voorheen. Ga hier naar de website met filmpjes.

Gezond eten met VGZ
Gezonde maaltijden zorgen voor een goede weerstand. Kunt u wel wat inspiratie gebruiken? Download het gratis kookboek van VGZ voor simpele, lekkere recepten van huisarts en leefstijlexpert Tamara de Weijer. Ook als u niet bij VGZ verzekerd bent, kunt u genieten van deze recepten. Download hier het gratis kookboek.

Tips van het Voedingscentrum
Het Voedingscentrum heeft een verzamelpagina gemaakt met vele tips over voeding, beweging en gezondheid in de coronatijd. Lees onder andere waar u rekening mee moet houden als u kookt voor iemand met een mindere weerstand, hoe u uw weerstand op peil houdt en hoe u gezond kan koken. Bezoek hier de informatiepagina.

Mobella: kapper aan huis
Onze samenwerkingspartner Mobella mag weer open! Vanaf nu kunt u met hen weer een afspraak maken om een kapper aan huis te laten komen. In verband met de drukte zal uw afspraak wat later gepland worden dan dat u gewend bent. Bekijk uw ledenvoordeel bij Mobella op onze website. Klik hier voor meer informatie.

Hemelvaart telefonisch gesloten
In verband met Hemelvaart zijn we op donderdag 21 en vrijdag 22 mei 2020 gesloten. Deze twee dagen zijn we telefonisch niet bereikbaar. Vanaf maandag 25 mei 2020 kunt u weer met ons contact opnemen. U kunt ons bellen op 085 822 07 60. We zijn geopend van 10-12 uur en 13-16 uur. Bekijk onze site voor meer nieuws.

Theater de Schalm Live!
De Schalm in Veldhoven verzorgt op dit moment nog steeds live voorstellingen, maar dan met een digitaal publiek! Op woensdag 6 mei verzorgde Magic Mike een spectaculaire, interactieve show voor kinderen vanaf het podium in Theater de Schalm. Als u klikt start de voorstelling na anderhalve minuut. Kijk hier de voorstelling terug.

Nationale Opera & Ballet
Bekijk wekelijks voorstellingen die de afgelopen jaren op het podium van het Nationale Opera & Ballet hebben gestaan. Een unieke kans om een aantal hoogtepunten voor het eerst te zien of opnieuw te beleven. De maand mei is Opera-maand: er staan nu maar liefst 10 nieuwe voorstellingen online. Bekijk het overzicht aan opera en ballet.

Ga terug naar het overzicht

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.