De Mantelzorgmakelaar, een nieuwe webinar en meer

We hebben weer vier nieuwe tips voor u! Graag delen we met u het filmpje over De Mantelzorgmakelaar. Daarnaast bieden we een nieuwe webinar aan en kunt u weer genieten van twee ontspannende tips voor thuis.

Nederlands Openluchtmuseum
In dit museum vindt u een verzameling van historische gebouwen uit heel Nederland. Van het Zaanse plein tot aan een Zuivelfabriek: u kunt het op onderstaande site allemaal bekijken. Naast foto's en beschrijvingen van deze unieke gebouwen, vindt u verder op de website een greep uit de collectie van het museum. In deze collectie bevinden zich ongeveer 153.000 voorwerpen, waaronder boerenwagens, textiel, streekdracht en speelgoed. Geniet via onderstaande site van al het moois. Bekijk hier het museum online.

Filmpje Mantelzorgmakelaar
Mantelzorgmakelaars Nederland is een landelijke organisatie van zelfstandige, onafhankelijke mantelzorgmakelaars. De mantelzorgmakelaar ontzorgt mantelzorgers en nemen regeltaken over op het gebied van wonen, zorg, welzijn, inkomen, wet- en regelgeving en verzekeringen. In samenwerking met mantelzorgmakelaar Monique Slijkhuis heeft Ledenservice ZuidZorg een handig filmpje gemaakt waarin uitgelegd wordt wat zij voor u kunnen betekenen als mantelzorgmakelaar. Klik hier om het filmpje te bekijken.

Uitnodiging webinar Testament
Onze partner Raadzaam Advies nodigt u graag uit voor de webinar 'Nut en Noodzaak van een Testament'. Dit is een presentatie die u thuis online kunt volgen. U krijgt antwoord op vragen als: "Hoeveel erfbelasting betalen mijn erfgenamen?" en "Wie regelt mijn zaken als ik dat zelf niet meer kan?" Aanmelden kan voor de volgende data:

  • 18 mei 2020 om 11.00 uur
  • 19 mei 2020 om 16.00 uur
  • 20 mei 2020 om 19.00 uur
  • 22 mei 2020 om 14.00 uur

Meld u hier aan voor de webinar.

Beleef deze online wandelroutes
Vereniging Natuurmonumenten brengt de natuur bij u thuis! Beleef hoe mooi de Nederlandse natuur is, ondanks dat we dat thuis moeten ontdekken. Deze vereniging heeft maar liefst negentien bijzondere natuurgebieden virtueel in kaart gebracht via Google Street View. Deze wandelroutes kunt u op uw computer of tablet zelf volgen. Voor de vogelliefhebbers hebben zij ook wat moois! Naast de online wandelroutes kunt u live zo'n vijfentwintig broedende lepelaars volgen via de webcam! Ga hier naar de online wandelroutes.

Ga terug naar het overzicht

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.