Ga vanuit huis mee op safari en meer!

Eindeloos in Carnaval Festival
Maak er thuis een dagje Efteling van! Stap in en laat u verwonderen door de vele attracties van de Efteling. Ontdek de geheimen van Symbolica, zwaai naar alle vrolijke gezichten in Carnaval Festival of geniet van het uitzicht vanuit de Pagode. Vergeet niet om een ritje te maken in de betoverende Droomvlucht. Ga hier naar alle attracties.

Ga op virtuele autosafari!
Safaripark Beekse Bergen heeft ook haar deuren moeten sluiten, en daarom nemen zij u 45 minuten lang mee op safari in een echte zebra-jeep. Geniet van de prachtige natuur van dit park en bekijk alle dieren die u onderweg tegen komt. U komt vaak oog in oog te staan met prachtige wilde dieren. Klik hier om op safari te gaan.

Blijf in beweging met Juf Megan
Juf Megan van DéDé Dance heeft speciaal voor alle leden een aantal oefeningen samengesteld die u thuis kunt uitvoeren. Het is belangrijk om ook in deze tijd te blijven bewegen en fit te blijven. Op elk moment van de dag kunt u er mee aan de slag gaan. We wensen u alvast veel beweegplezier! Bekijk hier de reeks aan oefeningen.

VGZ Mindfulness coach app
Minder stress en meer leven in het nu? Mindfulness kan u helpen. U raakt er meer zelfbewust, rustig en ontspannen van. Hierdoor krijgt u meer energie en slaapt u beter. De Mindfulness coach app bevat oefeningen die u hierbij helpen. Maak gratis gebruik van de app, ook als u niet bij VGZ verzekerd bent. Download hier de Mindfulness app.

We wensen u een gezond Pasen!
Namens het bestuur, medewerkers en vrijwilligers wensen wij u, vanuit huis, een prettig en gezond Pasen! Goede Vrijdag zijn wij telefonisch gewoon bereikbaar. Op tweede paasdag zijn we helaas gesloten. Vanaf dinsdag 14 april kunt u ons dan weer bereiken op 085 822 07 60, tussen 10-12 en 13-16 uur. Bekijk onze site voor meer nieuws.

Een klein Opkikkertje
U heeft het vast al ontvangen: een klein Opkikkertje via de post. Wilt u de puzzel, mandala en het gedicht met anderen delen? Dat kan! Download via onderstaande pagina de digitale versie. Op deze site kunt u ook het antwoord van de puzzel doorgeven. Wellicht maakt u kans op een bos bloemen! Download hier het Opkikkertje.

Specials van Cirque du Soleil
Laat u elke vrijdag meenemen in de wereld van acrobatiek, theater en muziek. Cirque du Soleil voert normaal gesproken wereldwijd meer dan 20 verschillende shows op, maar brengt nu de magie van het circus naar u thuis. Elke vrijdag zet Cirque du Soleil een nieuwe special van 60 minuten online. Bekijk hier wekelijks een nieuwe show.

Archief van Eindhoven in Beeld
Dit archief met bevat veel film- en fotomateriaal en is bedoeld voor iedereen die Eindhoven een warm hart toedraagt. Er zijn beelden te vinden van het ontstaan van Eindhoven tot aan de samenleving van nu. De mooie zwart-witfoto's zullen vele herinneringen van vroeger naar boven halen. Bekijk hier de gehele collectie.

Ga terug naar het overzicht

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.