“Vervangende mantelzorg is voor mij van levensbelang”

“Vervangende mantelzorg is voor mij van levensbelang”
Veel mensen zorgen in hun omgeving voor een zieke naaste. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 7 mantelzorgers behoefte heeft aan ondersteuning. Zo ook Yvette Dekker. Ze zorgt intensief voor haar blinde moeder, die in een rolstoel zit. Maar de zangdocente weet dat ze ook voor haarzelf moet zorgen. “Zonder vervangende mantelzorg heb ik gewoon geen eigen leven meer.”

Lees het hele verhaal van Yvette

Ruime vergoedingen voor mantelzorgers via VGZ
VGZ biedt mantelzorgers graag de helpende hand. Bent u aanvullend verzekerd via Ledenservice ZuidZorg? Dan ontvangt u tot 25 dagen vervangende mantelzorg. Ook krijgt u tot € 1000,- vergoeding voor de mantelzorgmakelaar die u helpt met regelwerk. Wilt u alle voordelen inzien van de collectieve zorgverzekering via Ledenservice ZuidZorg? Bezoek de website.

Ga terug naar het overzicht

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.