Nieuwsbrief november 2019

Collectiviteitskorting 2020
Onlangs zijn de nieuwe wettelijke tarieven van de collectiviteitskorting voor 2020 bekend gemaakt. In 2020 daalt de maximale wettelijke korting op collectieve verzekeringen. Maakt u gebruik van onze collectiviteitskorting bij VGZ, CZ of Univé? Bekijk dan via onderstaande links wat er bij uw verzekeraar verandert en wat uw nieuwe korting voor het jaar 2020 bedraagt.

Gratis spreekuur Mantelzorgmakelaars

Maandag 2 december 2019
Kastelenplein 168, Eindhoven
13.00 - 16.00 uur

Zorgt u voor een naaste en heeft u vragen over zorg, wonen, welzijn, financiën of de combinatie werk/zorg? Deze middag kunt u terecht bij een van de onafhankelijke mantelzorgmakelaars van Mantelzorgmakelaars Nederland. Zij ondersteunen mantelzorgers bij uitzoekwerk en regeltaken, bijvoorbeeld bij het aanvragen en regelen van zorg. Heeft u interesse? Meld u dan aan via onze website.

NIEUW Dobbi
De stomerij & wasservice aan huis. Dobbi haalt kleding, wasgoed maar ook bijvoorbeeld dekbedden gratis op, reinigt en bezorgt het schoon terug binnen 48 uur, op ieder adres in Nederland. Dobbi werkt volgens de modernste technieken, met oog voor kwaliteit en milieu.

Plaats eenvoudig een bestelling via de Dobbi app of telefonisch via 085 018 75 40. Als lid van Ledenservice ZuidZorg ontvangt u € 12,50 korting op uw eerste bestelling en 5% op alle volgende orders. Voor het complete ledenvoordeel verwijzen we u graag naar onze website.

Kom naar de gezellige kerstmiddag bij Lokaal+
Lokaal+ organiseert in samenwerking met Ledenservice ZuidZorg een gezellige kerstmarkt! U bent van 11 tot 14 uur van harte welkom. Geniet met een warme kop chocolademelk van iets lekkers en neem een kijkje bij de verschillende, creatieve kerstkramen. Om 12 uur kunt u genieten van een speciaal kerstkoor.

Woensdag 11 december 2019
Willem de Rijkelaan 3, Eindhoven
11.00 - 14.00 uur
Aanmelden kan telefonisch via Lokaal+ op 040 - 269 57 27.

Ga terug naar het overzicht

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.