Nieuwsbrief oktober 2019

Ledenavond Mantelzorg met Rob Scheepers

Op maandag 25 november organiseren wij speciaal voor onze leden de Ledenavond Mantelzorg. Zorgt u voor een naaste? Dan mag u deze avond niet missen. Tijdens deze ledenavond zullen ook een aantal van onze partners aanwezig zijn. Een uitgelezen kans om ook kennis te maken met hen! Na de pauze staat Rob Scheepers een uur lang op de bühne! U krijgt een voorproefje van zijn nieuwe programma.

Waar en wanneer
Maandag 25 november 2019
Theater de Schalm
Meiveld 3, Veldhoven
Welkom vanaf 18.30 uur
Meld u hier aan

NIEUW Cretio

Bij ingrijpende veranderingen in het leven is het soms lastig de gevolgen goed te blijven overzien. Bijvoorbeeld bij verlies van een dierbare of bij (dreigende) afname van gezondheid of zelfstandigheid. Het is dan belangrijk iemand te hebben die je ontzorgt en kunt vertrouwen. Cretio kan die vertrouwensrol vervullen. Cretio biedt onze leden onder andere een gratis exemplaar van LevensDossier, een digitale kluis drie maanden vrijblijvend op proef en 10% korting op overige diensten. Voor het complete overzicht verwijzen we u graag naar onze website.

NIEUW Leden voor Leden
Heeft u een goed idee dat de maatschappij een beetje mooier maakt? Dat mensen in uw omgeving dichter bij elkaar brengt of er bijvoorbeeld voor zorgt dat zij plezier hebben, minder eenzaam zijn of langer thuis kunnen blijven wonen? Wij willen helpen om uw plannen te realiseren door uw (kleinschalige) initiatief een financieel steuntje in de rug te geven van maximaal € 1.000,-. De spelregels vindt u op onze website.

Country & Christmas Fair
In de sfeervolle tuinen en in de kapel van Kasteel de Haar in Haarzuilens vindt de Country & Christmas Fair plaats. Met de vele standjes en volop entertainment is het de ideale plek om helemaal in kerstsfeer te komen. Ga met ons mee op 19 of 20 november. De dagtocht is geschikt voor mindervaliden. Het is mogelijk een eigen loophulpmiddel mee te nemen. De fair is zowel binnen als buiten. Kijk voor meer informatie op onze website.

Ga terug naar het overzicht

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

De vereniging Ledenservice ZuidZorg is een autonome ledenorganisatie met een belangrijke verwevenheid met de Stichting ZuidZorg (1e-lijns thuiszorg). Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.
Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen. Tevens zet de vereniging zich al belangenbehartiger voor haar leden in.