Nieuwsbrief september 2019

UWassistent
Soms zijn er momenten dat we allemaal wel een beetje extra hulp kunnen gebruiken. UWassistent helpt juist bij deze momenten. Bent u op zoek naar een huishoudelijke, tuin- of klushulp die u kan helpen bij kleine klusjes in en om het huis? UWassistent kan daarbij helpen! Leden van Ledenservice ZuidZorg ontvangen korting op het tarief en betalen 23 euro per uur. Ga naar onze website voor meer informatie.


Vegro inloopmiddag Bewegen
Donderdag 17 oktober organiseren we samen met Vegro en DansLouise.R een inloopmiddag met als thema 'Bewegen'. Van 13.00 tot 16.00 uur staan de koffie en thee voor u klaar in de Vegro winkel aan Kastelenplein 168 in Eindhoven. U kunt een aantal hometrainers testen en een proefles van DansLouise.R volgen. De proeflessen starten om 14.00 en 15.00 uur. Aanmelden kan via het aanmeldformulier op onze website.

Samen lunchen bij Lokaal Plus
Wijkleerbedrijf Lokaal Plus is de ideale plek om anderen te ontmoeten en samen met studenten uiteenlopende activiteiten te ondernemen. Studenten van het Summa College doen praktijkervaring op door ontspannende, sportieve en creatieve activiteiten en workshops te organiseren. Zo kunt u elke woensdag van 12.00 tot 14.00 uur samen lunchen bij Lokaal Plus aan de Willem de Rijkelaan 3 in Eindhoven. Klik hier voor een overzicht van alle activiteiten en om u in te schrijven.

Ledenavond Mantelzorg
Op maandag 25 november 2019 organiseert Ledenservice ZuidZorg in Theater de Schalm in Veldhoven een Ledenavond met het thema Mantelzorg. Zorgt u voor een naaste? Reserveer alvast deze datum in uw agenda! Tijdens deze Ledenavond zullen ook een aantal van onze partners aanwezig zijn. Een uitgelezen kans om ook kennis te maken met hen! U leest er meer over in de eerste uitgave van ons nieuwe kwartaalblad Zuid&ZO dat begint oktober bij u op de mat valt.

Ga terug naar het overzicht

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.