Nieuwsbrief augustus 2019

Gratis workshop in samenwerking met Vegro

Positieve Gezondheid is het thema van de eerste workshop. Hoe houd ik eigen regie over mijn leven? Wat vind ik zelf belangrijk als invulling voor mijn leven? Een interactieve workshop die u kan helpen om op een andere manier naar uw kwaliteit van leven te kijken! Geïnteresseerd? Klik dan hier voor meer informatie en om u aan te melden. Let op: er zijn voor deze avond slechts 30 plaatsen beschikbaar!

Waar en wanneer
Vegro winkel
Kastelenplein 168, Eindhoven
Vrijdag 20 september 2019
19.00 - 20.30 uur

Café Doodgewoon op vrijdag 6 september 2019
Niemand praat er graag over. Het is goed om te weten wat er moet, mag en kan rondom een uitvaart. Café Doodgewoon is een laagdrempelige bijeenkomst voor mensen die te horen hebben gekregen ongeneeslijk ziek te zijn. Ook mantelzorgers, vrijwilligers en professionals zijn welkom om ervaringen te delen en informatie te verstrekken op het gebied van zorg in de laatste levensfase. Klik hier om u aan te melden voor deze middag.

Danslessen om fit te blijven bij DANSLOUISE.R
Twee ochtenden per week organiseert Louise Rutten in het Parktheater danslessen voor mensen met een bewegingsbeperking zoals Parkinson, MS of reuma. Zij nodigt u graag uit om eens kennis te komen maken. U kunt alleen komen, maar ook met een dansmaatje, vrijwilliger of mantelzorger. Leden van Ledenservice ZuidZorg ontvangen de eerste vier proeflessen gratis en krijgen bij het intakegesprek een gratis stadslunch aangeboden. Meer info vindt u hier.

Dagtocht naar Van Noppen Chocoladeatelier met rondrit
Bezoek dinsdag 17 september 2019 het Van Noppen Chocoladeatelier en rijd met ons door de Westhoek van Brabant! Via de opstapplaats rijden we naar het chocoladeatelier in Ridderkerk, waar u een demo over chocolade krijgt. Na de lunch gaan we onder leiding van een lokale gids een prachtige route rijden door de Westhoek van Brabant. Op onze website kunt u meer informatie vinden over deze dagtocht en de andere geplande reisjes.

Op de koffie bij Ledenservice ZuidZorg
Woensdag 7 augustus hebben we de eerste leden mogen ontvangen bij ons kantoor op Strijp-S. Na het ontvangst kregen onze leden een rondleiding door het van oudsher Philipsgebouw 'Microlab'. Tijdens de koffie hebben we veel vragen kunnen beantwoorden over de vereniging en het ledenaanbod. Zit u ook met dringende vragen of heeft u gewoon zin om langs te komen? Meld u dan aan voor de volgende editie via onze website.

Ga terug naar het overzicht

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

De vereniging Ledenservice ZuidZorg is een autonome ledenorganisatie met een belangrijke verwevenheid met de Stichting ZuidZorg (1e-lijns thuiszorg). Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.
Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen. Tevens zet de vereniging zich al belangenbehartiger voor haar leden in.